Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 18:41

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βοϊου

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση την 21η του μηνός Μαρτίου του έτους 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1 Συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Αρχοντικού», από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα.- Εισηγήτρια η Δήμαρχος κ. Ορφανίδου Π.
2 Έγκριση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης ΔΗΚΕΒΟ του Δήμου Βοΐου. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
3 Αποδοχή της απόφασης ένταξης και των ειδικών όρων αυτής για την πράξη: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ». -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
4 Αποδοχή της απόφασης ένταξης και των ειδικών όρων αυτής για την πράξη: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΑΜΑΤΩΝ». -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
5 Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Κατασκευή κερκίδων δημοτικού σταδίου Τσοτυλίου». -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π.
6 Έγκριση το πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής των εργασιών του έργου: «Ολοκλήρωση εργασιών στο πάρκο πλατείας ''Κουκουλίδη''».- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γαρούφος Π..
7 Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2011 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου. –Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλασόπουλος Δ.
8 Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 71.528,83 € και κατανομή στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Βοΐου. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
9 Έγκριση της αριθμ. 1/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΝ που αφορά στην ψήφιση ισολογισμού – απολογισμού οικονομικού έτους 2010 της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση Νεάπολης. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
10 Καθορισμός αποζημίωσης του Προέδρου και των μελών του Δ. Σ. για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βοΐου (ΔΗΚΕΒΟ).- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
11 Ρύθμιση των οφειλών στο ΙΚΑ –ΤΕΑΜ με αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης και σημαντικές εκπτώσεις- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
12 Καταμερισμός του ποσού του 1% των τακτικών εσόδων του προϋπολογισμού στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
13 Αίτηση χρηματοδότησης της ΔΗΚΕΒΟ από το Δήμο, σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Σχέδιο.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
14 Τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης.- Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώτης Θ.
15 Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 5/2012 απόφασης του Δ.Σ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου. –Εισηγητής ο ΔΣ κ. Κόλιας Δ.
16 Έγκριση χορήγησης αδειών προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ζιμπιλίδης Α.
17 Χορήγηση αδειών λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων σε ιδιώτες του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ζιμπιλίδης Α.
19 Χορήγηση άδειας παραγωγού σε πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Αμπατζή Κων/νο του Δημητρίου κάτοικο Νεάπολης. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ζιμπιλίδης Α.
20 Συγκρότηση Επιτροπής για την διοργάνωση εκδηλώσεων, για τον εορτασμό των 100 χρόνων Απελευθέρωσης του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσικάς Α.
21 Διοργάνωση εβδομάδας Γαλλικού Κινηματογράφου. –Εισηγήτρια η Δήμαρχος κ. Ορφανίδου Π.
22 Αιτήσεις.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 18:43