Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 09:04

Η ζωή συνεχίζεται ....

Γράφτηκε από την
της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Η ζωή συνεχίζεται και στα μαύρα βράχια και μαύρα νερά του γιαλού όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τόσες ψυχές τα παιδιά ξανακάνουν μπάνιο.
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 09:21

Ένα τσαφ

Γράφτηκε από την
της Αννίτας Λουδαρου Οι άνθρωποι πεθαίνουν, καίγονται, πνίγονται. Τίποτα δεν μένει απ΄αυτούς. Μένουμε αμήχανοι μπροστά σε όλη αυτή την παροδικότητα. Όλα είναι στ΄αλήθεια είναι παροδικά.
Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 08:55

Σε είδα κάπως

Γράφτηκε από την
της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Σε είδα κάπως. Εκεί. Στο, στενό και άχαρο, δοκιμαστήριο του πολυκαταστήματος. Του μοναδικού στην ερημωμένη, από άποψη εμπορικότητας, περιοχή της Ομόνοιας.
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 12:46

Πότε θα πάρουμε το μάθημα μας;

Γράφτηκε από την
της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Μέρες τώρα μμαύρισε η ψυχή μας. Διαχρονικά επαναλαμβάνεται ό ίδιος εφιάλτης.Η χώρα μας ζει την ίδια ιστορία. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας περιμένουν απειλητικά στην γωνία. Δεν θα σωθούμε ποτέ.
του Σπύρου Κουταβα Ο Τσίπρας με την έκτακτη live μετάδοση της ομιλίας του στο υπουργικό συμβούλιο κι αμέσως μετά την χθεσινοβραδινή αποτυχημένη εμφάνιση τ
του Σπύρου Κουταβα Υψηλά πρόστιμα για αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές βεβαίωσε η πολεοδομία του δήμου Κοζάνης σε δεκάδες ιδιοκτήτες γης από την περιοχή της Ακρινής μετά από καταγγελία της ΔΕΗ στην Πολεοδομία του δήμου και τον Εισαγγελέα Κοζάνης.
του Σπύρου Κουταβα Με το σύνθημα «οι πολλοί για τον ένα» ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, ξεκίνησε την εκστρατεία ενημερώνοντας τους πιστούς της μητρόπολής του για το πρόγραμμα βοήθειας και στεγαστικής αποκατάστασης πολυτέκνων σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες στα χωριά του Βοϊου.
Του Σπύρου Κουταβα Μεσημέρι του Ιουλίου στη φημισμένη από τον κάμπο του ξινόμαυρου κωμόπολη, το Αμύνταιο, το θερμόμετρο βρίσκεται στους 33 βαθμούς Κελσίου και το τρένο που κατευθύνεται στην Φλώρινα, μόλις έχει αφήσει τους λιγοστούς επιβάτες του στον σταθμό.
του Σπύρου Κουταβα Απασχολούμενοι στις πλατείες του Μακεδονικού και κρατώντας τα πάσης φύσεως λάβαρα οι μεν και αραχτοί στο μπαλκόνια οι της συμπολίτευσης, δεν πήραν χαμπάρι ότι αυτό το διάστημα συζητείται και αρχίζει να σχεδιάζεται το μέλλον
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 17:20

Καλό μου παιδί! αντέδρασε μην τα παρατάς!

Γράφτηκε από την
της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Από μικρό παιδί ήμουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα. Πατέρας αριστερός ανάπηρος του εμφυλίου. Μητέρα ,που από τα δεκαέξι της πήρε τα βουνά ,αντάρτισσα.
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 08:13

Nα πιστεύεις στα θαύματα

Γράφτηκε από την
Υπάρχει ένα είδος ταξιδιού που δεν θέλει βαλίτσες, ούτε εισητήρια. Ταξιδεύεις έτσι χωρίς να το καταλάβεις σε χώρες ονειρικές, αν πιστεύεις στα θαύματα. Εκεί που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλον. Εκεί που όταν ο ένας χάνει, ο άλλος συνθλίβεται. Σ΄αυτές τις χώρες μπαίνεις από πόρτα μυστική. Μια κουβέντα φθάνει. Καμιά φορά μια εικόνα ή ένα βλέμμα. Έχω…
Aποστολή Σπύρος Κουταβας Ένα ελληνικό γαστρονομικό χωριό θα παρουσιαστεί σε λίγες ώρες στην αίθουσα του εστιατορίου των βουλευτών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Γεύσεις, μυρωδιές, προϊόντα, από την άκρη της Ελλάδας της Κάσο και την Κρήτη έως την Ήπειρο την Μακεδονία
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 08:44

Το διπλό παρκάρισμα

Γράφτηκε από την
της Ευγενίας Ηλιοπούλου Όσοι ζούμε στο κέντρο αντικρίζουμε καθημερινά αυτή την ΄΄ μαγκιά΄΄.¨ Ένα αυτοκίνητο που γράφει στις σόλες των υποδημάτων του τον ΚΟΚ. Άντρας ή γυναίκα ,τι σημασία έχει άλλωστε, παρκάρει με το έτσι θέλω κλείνοντας την πρόσβαση
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:44

Δεν καταλαβαίνω

Γράφτηκε από την
της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Είναι μια φράση που ακούγεται συχνά τον τελευταίο καιρό. Σε όλα τα επίπεδα (επικοινωνιακό, πολιτικό, εμπορικό, εργασιακό, φιλικό) και σε όλους τους τόνους. Στην Βουλή ,στο δρόμο, στην αγορά και στις φιλικές συζητήσεις ή στο καφενείο.
του Σπύρου Κουταβα Το «Μακεδονικό» φαίνεται ότι αλλάζει τους κώδικες πολιτικής συμπεριφοράς, επηρεάζει τις προτεραιότητες και σε κάποιες περιπτώσεις "μεταμορφώνει" τα πρόσωπα των πολιτικών πρωταγωνιστών δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά.
Σελίδα 1 από 58