Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 14:03

ΔΑΚΕ Η ΕΝΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του Ενεργειακού Κέντρου δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ  η οποία  καθημερινά εξαγγέλλει   μειώσεις μισθών και κατάργηση ασφαλιστικών και εργασιακών κεκτημένων .

Η ανησυχία μας είναι έκδηλη μετά τις διαρρεύσεις στον Τύπο για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ και για την πώληση 3.000 λιγνιτικών MW από το λεκανοπέδιο που αυτόματα συνεπάγετε με το κλείσιμο 10 μονάδων, με ταυτόχρονο κλείσιμο των Ορυχείων και απολύσεις προσωπικού.

Στην χρονική αυτή συγκυρία με ολοφάνερες τις  προθέσεις της κυβέρνησης για τους λιγνίτες και το μέλλον της  περιοχής  και  ιδιαίτερα ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία μας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για να αποτρέψουμε όλα αυτά ενωμένοι εργαζόμενοι και  Σωματεία, αυτή την χρονική στιγμή βρήκαν κάποιοι τον χρόνο  να προσφέρουν ενημέρωση στους εργαζόμενους για το Ασφαλιστικό  (που ακόμη δεν έχει ψηφιστεί) και τις  οικονομικές περικοπές που ακόμη και η Διοίκηση της ΔΕΗ δεν γνωρίζει πως θα γίνουν .

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!!

Τρείς μέρες πριν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και ενόψει του ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ/Σ της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ για το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στους ασφαλισμένους και στην ΔΕΗ, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέλοντας να υποβαθμίσει την δυναμική και την ομοψυχία των εργαζομένων διοργάνωσε συγκέντρωση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ  για δήθεν ενημέρωση των συναδέλφων για το Ασφαλιστικό και τις οικονομικές  περικοπές.

Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

Εάν συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ  δεν έχετε σκοπιμότητα γιατί δεν το κάνατε πιο νωρίς;

Το κάνετε τώρα για να έχετε προετοιμασμένους τους συναδέλφους για τις τεράστιες περικοπές που θα ακολουθήσουν και που έντεχνα κάποιοι καθυστερούν για λόγους κομματικών σκοπιμοτήτων.

ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΚΕ;       ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;

Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ  μάλλον δεν καταλάβατε ότι αυτές οι ενέργειες σας μόνο αρνητικά αποτελέσματα  θα έχουν στην ενότητα των εργαζομένων και δίνουν το άλλοθι και  την δυνατότητα στην κυβέρνηση να υλοποιήσει πολύ πιο εύκολα τα σχέδια της .

 
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ:

Σας απλώνουμε το χέρι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα .

Πιστεύουμε ακράδαντα πως  εάν   όλοι μαζί αγωνιστούμε με πάθος και πίστη για τα τεράστια προβλήματα που έχουμε μπροστά μας  είναι σίγουρο και βέβαιο ότι θα νικήσουμε.

Είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει με την Ομοσπονδία μας την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Δεν μας ταιριάζει να περιγράφουμε τα προβλήματα αλλά να τα δίνουμε λύσεις.

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι για να μην επιτρέψουμε να περάσουν αυτές οι Αντεργατικές και Αντιλαϊκές πολιτικές.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!!
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 14:08