Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 10:23

11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

 

 Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου 2011 η ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης, όπου έλαβε χώρα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Tae-kwon-do παίδων-κορασίδων, για τις ηλικίες 1996 έως 2000. Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ( Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος ) και συμμετείχαν σωματεία απ' όλη τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κεντρική Ελλάδα.

Το παρόν έδωσε και ο σύλλογος της Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη, με 28 αθλητές εκ των οποίων οι 11 κατάφεραν να κρεμάσουν στο στήθος τους ένα μετάλλιο. Ο απολογισμός των μεταλλίων είναι :

 4 ΧΡΥΣΑ

1) Καρανάτσιου Μαρίνα του Ιωάννη

2) Μπουντιούκος Αθανάσιος του Εμμανουήλ

3) Τζέλλου Αικατερίνη του Ιωάννη

4) Τσιφτσής Γεώργιος του Ευαγγέλου

 

3 ΑΡΓΥΡΑ

1) Καρανάτσιος Δημήτρης του Ιωάννη

2) Μουρατίδου Κυριακή του Ιωάννη

3) Τσάμπουρα Άννα-Μαρία του Αθανασίου

 4 ΧΑΛΚΙΝΑ

1) Γρίβας Γεώργιος του Ιωάννη

2) Γκαραβέλλα Ιωάννα-Αικατερίνη του Σπυρίδωνα

3) Τσαβδαρίδου Ελισάβετ του Δημητρίου

4) Φίσκας Θεμιστοκλής του Ανδρέα

Πέραν τούτου όμως όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες απ' αυτούς τους επίσημους αγώνες, άλλωστε είναι σε μια κρίσιμη ηλικία όπου οι αγωνιστικές εμπειρίες, τους είναι απόλυτα χρήσιμες. Και οι νίκες και οι ήττες λοιπόν αποτελούν εφόδια για την μελλοντική τους πορεία, διαμορφώνουν τον αθλητικό τους χαρακτήρα και όχι μόνο. Το γεγονός ότι βιώνουν έντονα συναισθήματα από μικρή ηλικία, λόγω των αγώνων αλλά και των προπονήσεων, είναι ένας τρόπος ωρίμανσης των παιδιών και φυσικά αυτό τους κάνει σαφώς καλύτερους και ψυχικά δυνατότερους ανθρώπους – αθλητές. Γι' αυτό, όσες περισσότερες συμμετοχές έχουν στην αγωνιστική τους καριέρα, τόσο πιο έτοιμοι θα είναι μεγαλώνοντας για ακόμη σημαντικότερες διοργανώσεις. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την αθλητική τους πορεία. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τον εσωτερικός τους κόσμος, το ψυχικό σθένος που έχει καθένας τους και το οικογενειακό – φιλικό τους περιβάλλον, δύο παράγοντες άκρως σημαντικοί στη ζωή ενός παιδιού που σταδιακά θα γίνουν μόνο καλοί οιωνοί αφού μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν κρίση και πλέον θα αντιλαμβάνονται τι τους κάνει καλό και τι όχι.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν, τους προπονητές αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 10:52