Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 13:30

Το πρόσωπο και το προσωπείο του ΠΑΣΟΚ

altΤο είδαμε και αυτό!
Ενώ οι Έλληνες πολίτες περνούν μία από τις δυσκολότερες οικονομικά περιόδους στην ιστορία του Έθνους , με ευθύνες κυρίως από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ το ΠΑΣΟΚ απλά παρακολουθεί τα γεγονότα και εκτελεί εντεταλμένες υπηρεσίες της τρόικα και του Δ.Ν.Τ. φορώντας τον νεοφιλελεύθερο μανδύα του .
Κάποιοι διορισμένοι στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας φορώντας ..
λεόντεια περιβολή προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με ρεμβασιστικές πράξεις και να επιδείξουν την δύναμη τους , ως διορισμένοι εκφραστές μιας παραπαίουσας κυβέρνησης .
Αντί λοιπόν να κάνουν έργα για την Δυτική Μακεδονία …. που δεν έχουν να επιδείξουν . Αναλώνονται στο να αποκαθηλώνουν πινακίδες , πλάκες θεμελίωσης και εγκαινίων αποπεράτωσης του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .
Τέτοιες πινακίδες και πλάκες εγκαινίων είναι διασκορπισμένες , σε κτίρια και αίθουσες απανταχού της χώρας .Σκοπός τους είναι να θυμίζουν επιφανείς Έλληνες πολίτες και πολιτικούς όλων των πολιτικών αποχρώσεων που έχουν συμβάλει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των έργων από την θέση που υπηρέτησαν.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μαριώ χτενίζεται ……
Ενώ το ΠΑΣΟΚ ανήμπορο να αντιδράσει, από την πολιτική που ακολουθεί μας οδηγεί στην κατάρρευση , στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας επιδίδονται σε επαναστατική γυμναστική ,με καθηλώσεις πινακίδων και διώξεις υπαλλήλων , θυμίζοντας στους πολίτες της Κοζάνης την πολιτική και την πρακτική που ακολούθησαν την δεκαετία του `90.
Δυστυχώς Κύριοι , διορισμένοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης , ήρθατε είδατε και απήλθατε . Δεν προσφέρατε τίποτα .
ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 13:33