Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 09:18

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ: ¨ME ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ KAI ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ TO ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Λ. ΜΑΛΟΥΤΑ

γκοβεδαροςΟι ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 07 Νοεμβρίου είναι η απαρχή μιας νέας κατάστασης, η οποία θα καθορίσει το μέλλον όλων μας και προπάντων των παιδιών μας. Απέναντι στο μέγεθος των ευθυνών που επιτάσσει η εφαρμογή του ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ¨, οφείλουμε να σταθούμε δυναμικοί, οργανωτικοί και με το βλέμμα στο μέλλον. Ο Νέος .ήμος Κοζάνης, αποκτά άλλη προοπτική. Με τη συνένωση γίνεται ένας ακόμα πιο ζωντανός και πολυσυλλεκτικός οργανισμός, ο οποίος ..
οφείλει να λειτουργήσει με διορατικότητα και συνέπεια. Έτσι θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάζονται για ανάπτυξη σε τομείς όπως: Ενέργεια-Περιβάλλον, Πολιτισμός-Τουρισμός-Αθλητισμός, Υγεία-Παιδεία, Καλλιέργειες-Συγκοινωνίες. Να προβάλλει λύσεις και επιλογές μελετημένες, μακρόπνοες και βιώσιμες. Φάρος στην επίτευξη των στόχων: η τεχνογνωσία και οι υποδομές που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Εργαλεία για την υλοποίηση: άνθρωποι έμπειροι, ικανοί, πετυχημένοι, με νέες ιδέες και δυναμική και οι οποίοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ¨ΕΝΟΤΗΤΑ για το νέο .ήμο Κοζάνης¨.

Σίγουρα η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη. Αυτός όμως, είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο αποφάσισα, να συμμετάσχω σ΄αυτή την εκλογική διαδικασία: Μου αρέσουν τα δύσκολα. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της 20ετούς προσφοράς μου στην Πατρίδα, μέσω μίας ειδικότητας υψηλού κινδύνου, κλήθηκα να αποφασίσω σε δευτερόλεπτα ακόμα και για τις ζωές, τη δική μου αλλά και συναδέλφων, με γνώμονες την ασφάλεια ανθρώπων-αεροσκάφους και την εκτέλεση του Καθήκοντος.

Με τη βοήθεια του Θεού τα κατάφερα.Τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιούμε ενεργά, σε θεσμούς και Σωματεία μη κερδοσκοπικά, με μοναδικό μου στόχο την προσφορά σε τομείς ανάπτυξης και διάπλασης σωστών χαρακτήρων. Έχοντας ενεργόσυμμετοχή στον αθλητισμό και τον προσκοπισμό, συμβάλλω ενεργά στην προώθηση μικρών αλλά και μεγαλύτερων παιδιών, σε υγιείς τομείς των ανθρώπινων και κοινωνικών δραστηριοτήτων. .ιαχειρίζομαι και οργανώνω ταυτόχρονα, τη διεξαγωγή όλων των Πρωταθλημάτων μπάσκετ της .υτικής Μακεδονίας, την ορθή λειτουργία και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής στα Αθλητικά Σωματεία τα οποία ανήκω, αλλά και την διοικητική παρακολούθηση στελεχών και βαθμοφόρων της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων Κοζάνης.

Επίσης διετέλεσα ενεργό μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής (Organizing Committee) της FIBA EUROPE, στο απόλυτα επιτυχημένο 16ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων.
 
Για την επιτυχία μυστικές συνταγές δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι άξιοι, με όρεξη για δουλειά και θέληση για προσφορά. Άνθρωποι με ανιδιοτέλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, οι οποίοι θα επιλεγούν από τους πολίτες του νέου .ήμου για να μετουσιώσουν σε πράξη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα όνειρά τους για το μέλλον του τόπου. Άνθρωποι οι οποίοι δεν θα μένουν αδιάφοροι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των .ημοτών.Για να επιτευχθούν στόχοι και οράματα απαιτείται καλή διάθεση, ενότητα και δουλειά, συνιστώσες που ο Συνδυασμός ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨ για το Νέο .ήμο Κοζάνης, εγγυάται.

Με την καθ΄όλα τιμητική πρόταση του κ. Λάζαρου Μαλούτα, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ για το χαρακτήρα, τις ικανότητες και τη μεθοδικότητά του, διαπίστωσα ότι με εμπνέει το όραμά του για το νέο .ήμο Κοζάνης και ότι μπορώ να συμβάλλω στην υλοποίησή του. Έχω το χρόνο και τη θέληση να σταθώ αρωγός σ΄αυτή την προσπάθεια, δεσμευόμενος να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας.

Φιλοδοξώ με την δουλειά και τη συνέπειά μου, να τιμήσω κι εγώ με τη σειρά μου, τον κ. Μαλούτα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, αλλά πάνω απ΄ όλα τους συμπολίτες οι οποίοι θα με εμπιστευτούνε.

Μετά τιμής,

Γιάννης Γκοβεδάρος
Υποψήφιος .ημοτικός Σύμβουλος
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 12:57