Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 14:54

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝ.ΚΟ

Ενδιαφέρουσα Ημερίδα για την παρουσίαση του Προγράμματος LEADER , διοργάνωσαν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 στο Δημοτικό κατάστημα ο Δήμος Πτολεμαΐδας και η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας ΑΝ.ΚΟ ΑΕ.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να ενημερωθούν οι κάτοικοι για την πρώτη προκύρηξη του προγράμματος , η οποία έχει καταληκτική ημερομηνία την 19η Νοεμβρίου 2010, που σημαίνει ότι έως τότε θα έχουν την ευκαιρία οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην ΑΝ.ΚΟ προκειμένου να αξιολογηθούν και στη συνέχεια να υπογραφούν οι συμβάσεις , ώστε να υλοποιηθούν τα έργα έως το 2015.

Ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης υποδεχόμενος στο Δημαρχείο τους υπεύθυνους της ΑΝ.ΚΟ και τους ενδιαφερόμενους επενδυτές , επεσήμανε ότι θα έπρεπε η συμμετοχή να ήταν μεγαλύτερη καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης , που θα συμβάλλει στην προώθηση του Αγροτουρισμού προς τα τέσσερα σημεία της περιοχής τα οποία ήδη έχουν καταγραφεί στην στρατηγική της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πτολεμαΐδας.

Η ενημέρωση έγινε από την υπεύθυνη του Τμήματος Ανάπτυξης Υπαίθρου της ΑΝ.ΚΟ Ζωή Γκερεχτέ η οποία διευκρίνισε ότι πρόκειται για ένα Πρόγραμμα , που για 4η φορά χειρίζεται η ΑΝ.ΚΟ και αφορά τον αγροτικό πληθυσμό και τα φυσικά και νομικά πρόσωπα , όπου δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης δράσεων που συνεπάγεται τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και διατήρησης των υπαρχουσών θέσεων απασχόλησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 14:55