Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 13:11

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Σε αναλυτική ενημέρωση επί των τελευταίων διατάξεων και στοιχείων που έχουν να κάνουν με το μείζον ζήτημα ¨ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ¨  και ¨ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ¨ προέβη το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατά την συνεδρίαση του διοικητικού του Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρατέθηκαν όλα τα νέα δεδομένα (με κάθε λεπτομέρεια και όλες τις παραμέτρους που θα πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι) που συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα από διεργασίες, επαφές, συναντήσεις και συμμετοχή σε σχετικές διαδικασίες.

Τα τρέχοντα και σοβαρότατα θέματα που έχουν να κάνουν με την επιχείρηση, τους εργαζόμενους, την ενέργεια επιβάλλουν συνεχή ενημέρωση και μετάδοσή της σε όλους τους χώρους. Για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες ξεκινά διεξοδική ενημέρωση στους χώρους εργασίας έτσι ώστε κανένα εργαζόμενος να μην μείνει με κενά στα θέματα που τον απασχολούν.  Όλα όσα έχουν προγραμματιστεί αποτελούν, βέβαια, συνέχεια της ενημέρωσης που ήδη έχει κάνει  το σωματείο μέσα από ανακοινώσεις και δελτία τύπου.  

Σε ότι έχει να κάνει με το εξαιρετικής σημασίας ζήτημα του διαχωρισμού της επιχείρησης, τα νεώτερα στοιχεία και θέματα που αυτό εγείρει, επιβάλλουν έκτακτες διαδικασίες και δραστηριότητες προκειμένου να προληφθούν καταστάσεις, να υπάρχει διαρκής ενημέρωση, σωστή μετάδοσή της και σωστός συντονισμός. Το Σωματείο θα ενημερώνει διαρκώς για ότι νεώτερο υπάρχει.

Στις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες, για μία ακόμα φορά απαντάμε με ενεργό συμμετοχή και δράση.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 13:13