Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 13:55

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

altΕπιστολή για τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρουσιάζει η διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ στο Νομό Κοζάνης, αλλά και για την αδυναμία τους  να ανταποκριθούν στην έγκαιρη εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, απέστειλε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, στον Πρόεδρο του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ Παναγιώτη Βουρνά και στο Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιο Κωστή.

Η επιστολή του Νομάρχη Κοζάνης έχει ως εξής: 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Θέλω να σας επισημάνω το σοβαρότατο πρόβλημα, που έχει ανακύψει τους τελευταίους μήνες και έχει πρόσθετα οξυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφορικά με τη διανομή της αλληλογραφίας από και προς τους κατοίκους του Νομού Κοζάνης.
Η υπάρχουσα δύναμη διανομής των καταστημάτων των ΕΛΤΑ στο Νομό Κοζάνης είναι εμφανώς μικρή και αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των υπηρεσιών που υποχρεούνται να προσφέρουν στους πολίτες.

Η πολυήμερη καθυστέρηση της διανομής της αλληλογραφίας που αφορά: Γράμματα, Ταχυδρομικές Επιταγές, Λογαριασμούς, Υπηρεσιακά Έγγραφα, Δηλώσεις Φόρου και κυρίως τις Τοπικές Εφημερίδες, αποτελεί την παρούσα χρονική στιγμή για το Νομό μας μείζον πρόβλημα που εμποδίζει τη ροή της επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών μας, δυσχεραίνει την αποτελεσματική υλοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών και καθιστά αδύνατη την έγκαιρη ολοκλήρωση δράσεων φορέων και οργανισμών του Δημοσίου.

Σε καθημερινή βάση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης, γινόμαστε αποδέκτες έντονων παραπόνων των πολιτών μας, γεγονός που επηρεάζει και δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στην τοπική οικονομία, στην τοπική κοινωνία και στη συνοχή της. Η αποτελεσματική λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και των εποπτευόμενων αυτού οργανισμών και φορέων αναμφίβολά απαιτεί ουσιαστικές παρεμβάσεις όπως επίσης δραστικές και μόνιμες λύσεις. Παρακαλώ για την άμεση ανταπόκριση σας στο πρόβλημα που σας θέτω. Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-style-parent:""; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";}

Ο Νομάρχης Κοζάνης

Γιώργος Δακής
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 14:00