Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 18:49

Κείμενο υποψηφιότητας Παπανδρέου προκαλεί αναβρασμό στο ΠΑΣΟΚ

papandreoy-pasokΠολλές συζητήσεις προκαλεί τις τελευταίες ώρες στο ΠΑΣΟΚ μια πρωτοβουλία αγνώστων να αναρτήσουν στο διαδίκτυο ένα κείμενο που αποτελεί πρόσκληση σε μέλη και φίλους του Κινήματος να υποστηρίξουν ...

την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του κόμματος!
Οπως έχει γίνει γνωστό, το κείμενο διακινήθηκε εν αγνοία του κ. Παπανδρέου ωστόσο από την πρώτη διερεύνηση που έγινε μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών διαπιστώθηκε ότι η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τα... κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Προφανώς πρόκειται για στελέχη της Ιπποκράτους που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου και δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με τη ιδέα της αποχώρησης του ΓΑΠ από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ετσι, έκαναν την ιδέα τους blog και σελίδα στο facebook, με αποτέλεσμα na προκληθούν πολλές συζητήσεις και σχολια.

Το πλήρες κείμενο, που υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση kinisigap.wordpress.com έχει ως εξής:

«Για την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη – Κίνημα μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ

Υπογράψτε τώρα . Συλλέγουμε υπογραφές. Στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Δειτε τη σελιδα μας στο facebook. Στηριζουμε Γιωργο Παπανδρεου.

Για να ακουστεί η γνώμη των μελών και φίλων ενός ΠΑΣΟΚ που πριν λίγα χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα να ανοίξει τις πόρτες του.

Για να ακουστεί η φωνή της κοινής λογικής ανεπηρέαστη από την δηλητηριώδη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Με αντίθεση στους μηχανισμούς που αδιαφορούν για την κοινωνία και παρασύρουν σε αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια.

Με αντίσταση στα κυκλώματα οργανωμένης διαφθοράς που θέλουν να μονοπωλούν την ενημέρωση, να υπαγορεύουν χρονοδιαγράμματα και να προεξοφλούν ηγεσίες.

Πιστεύοντας ότι οφείλουμε να αντισταθούμε στα χρονοδιαγράμματα των αγορών που σπρώχνουν στο περιθώριο τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Εκτιμώντας ότι μελλοντική προοπτική θα έχουμε μόνο αν καταφέρουμε να ενώσουμε συντονισμένα τις δυνάμεις μας με τα προοδευτικά κινήματα της Ευρώπης

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 18:53