Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 21:25

Εθνικιστικο-θρησκευτικές κορώνες του Γ. Κασαπίδη στην Βουλή. ''Η πνευματική αναγέννηση του ΄Εθνους μέσω της Χριστιανικής παιδείας''!!

kasapidisΤην αξία της πνευματικής αναγέννησης του έθνους μέσω της χριστιανικής παιδείας ως αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση έθεσε κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή σχετικής ερώτησής του, ο βουλευτής του Νομού Γιώργος Κασαπίδης προς την αρμόδια Υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως τα κοινωνικά πλέον φαινόμενα της διαφθοράς, παραοικονομίας και φοροδιαφυγής, αποτελούν απότοκα της πνευματικής κρίσης στην πατρίδα μας και ουδέποτε αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μέχρι σήμερα.
Ο βουλευτής του Νομού επισήμανε προς την Υπουργό Παιδείας πως ο πιο αξιόπιστος τρόπος αποτελεσματικής αντιμετώπισης των δεινών αυτών της χώρας είναι το πνευματικό μπόλιασμα της κοινωνίας με τις αρχές και αξίες της Ελληνορθόδοξης παράδοσης.
Αυτό μπορεί να γίνει, όπως είπε, με την κάλυψη και παρουσία όσο το δυνατό περισσότερων κενών κληρικών στις ενορίες της ελληνικής περιφέρειας, οι οποίοι και οφείλουν να τονώνουν το ηθικό και πνευματικό φρόνημα των Ελλήνων.
Ο κ. Κασαπίδης πρότεινε επίσης προς την κ. Υπουργό να θεσπίσει πλαίσιο σταθερού διαλόγου του ΥπΠΕΠΘ με τον αρμόδιο Αρχιερέα της Εκκλησίας της Ελλάδος σε θέματα παιδείας και νεολαίας που τυγχάνει μάλιστα να είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος.

 

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 21:32