Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 16:33

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 7 ΔΗΜΟΥΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣΑπό τον βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου αναφορικά με τις θέσεις που διατύπωσε  εγγράφος προς τον αρμόδιο υπουγό κ. Ραγκούση για το χωροταξικό του "Καλλικράτη". Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των συμπολιτών μου ως προς τη θέση μου για το χωροταξικό του Σχεδίου Καλλικράτης για το Ν. Κοζάνης, σας αποστέλλω το κείμενο της επιστολής που απηύθυνα προς τον Υπουργό κ. Ραγκούση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής.
Τις θέσεις μου για επτά (7) δήμους στο Νομό Κοζάνης διατύπωσα για πρώτη φορά προς τον κ. Υπουργό στο γραφείο του, παρουσία των τεσσάρων συναδέλφων μου βουλευτών του Νομού και της αντιπροσωπείας του Δήμου Σιάτιστας πριν από 15 ημέρες περίπου. Η επιστολή αυτή παραδόθηκε στο Δήμαρχο Σιάτιστας κ. Κοσμίδη παρουσία τεσσάρων (4) άλλων μελών του Δ. Σ. Σιάτιστας στη Βουλή, οι οποίοι και την προσκόμισαν προς τον Υπουργό κ. Ραγκούση μαζί με άλλο κείμενο σε άλλο χαρτί υπογεγραμμένο από τους τέσσερις συναδέλφους μου.

altΤην όποια ερμηνεία του περιεχομένου της επιστολής καθώς και την αναφορά σε αυτήν του υπουργού κ. Ραγκούση κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της επιτροπής την αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου.alt
Τέλος την ύστατη αυτή στιγμή καλώ τους συναδέλφους μου και όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν την πρόταση για επτά (7) δήμους στο Νομό Κοζάνης δεδομένου ότι ο διχασμός που προκλήθηκε σε τοπικές κοινωνίες του Νομού με ευθύνη του Υπουργού Εσωτερικών θα αποτελεί για πολλά χρόνια τροχοπέδη στην πρόοδο και δημιουργία στο Νομό σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το Νομό και τη χώρα.


Με εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
ΥΓ. Ακολουθεί συνημμένη η επιστολή

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 16:56