Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 14:24

Ιδού οι απόστρατοι που φτιάχνουν κόμμα και θέλουν το νέο Γουδί

apostratoi-komma-660Με 22 υπογραφές αποστράτων, αποφοίτων από την τάξη της Σχολής Ευελπίδων το 1981 πήρε από χθες σάρκα και οστά το κόμμα που με το όνομα Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας φιλοδοξεί να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές. Βασισμένοι στα βήματα του Στρατιωτικού Συνδέσμου της μυστικής οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1909, με τον οποίο όπως δηλώνουν συνδέονται «ψυχικά και εμπνέονται».

Η κεντρική πολιτική θέση του νέου κόμματος, που παρουσιάστηκε επίσημα προχθές στην Αθήνα, έχει ως εξής:

Επανέλεγχος του δημοσίου χρέους της χώρας για καθορισμό του επαχθούς χρέους για τη διαγραφή του.

Εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το γεγονός ότι το 90% του εξωτερικού χρέους υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο.

Διεκδίκηση της εξόφλησης του αναγκαστικού κατοχικού δανείου από την Γερμανία.

Αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα με στόχο την βελτίωση της απόδοσής του και όχι απλά την οριζόντια μείωση του προσωπικού.

Νέα οργάνωση με την λογική του ελάχιστου απαραιτήτου και ορθά κατανεμημένου προσωπικού.

Ενιαίο μισθολόγιο για τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας με μηχανοργάνωση του δημοσίου και αξιοποίηση τουδιαδικτύου, κατάργηση όλων των μη παραγωγικών οργανισμών και συγχώνευση συναφών υπηρεσιών, συνεχής αξιολόγηση των κρατικών υπάλληλων.

Δραστική μείωση του κόστους διοίκησης (περιορισμός των μελών των διοικητικών συμβουλίων, του αριθμού των ειδικών συμβούλων, των ενοικίων κλπ.).

Κατάργηση όλων των καταχρηστικών συντεχνιακών προνομίων.

Κατάρτιση των προϋπολογισμών λειτουργικών εξόδων από μηδενική βάση.

Καθιέρωση της ποινικής ευθύνης των διοικήσεων.

Το κόμμα έχει δωδεκαμελή διοικούσα επιτροπή με προσωρινό πρόεδρο τον απόστρατο αξιωματικό Νίκο Αλικάκο. Εκτός από τον ίδιο μαζί του υπογράφουν και οι: Δημήτριος Ζηκούλης, Γεώργιος Καραγιάννης, Γεώργιος Καρράς, Γεώργιος Κεχαγιάς, Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, Πάτροκλος Λυμπερόπουλος, Ανδρέας Μετζελόπουλος, Στέργιος Μουχτάρης, Κωνσταντίνος Μυστακίδης, Βασίλειος Πανταζής, Φώτιος Ρίζος, Γεώργιος Ροΐδοδήμος, Ανάργυρος Σαρήπαππας, Χαράλαμπος Σαρρής, Γεώργιος Σκουντής, Δημήτριος Τόγκας, Κυριάκος Φίλιος, Γεώργιος Φωτόπουλος, Στυλιανός Χουβαρδάς, Ιωάννης Χύτας και Γεώργιος Ψαραδέλλης.
Στο καταστατικό του περιέχονται αναλυτικά όλοι οι σκοποί, η δομή και τα όργανα του κόμματος.

πηγή-iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 19:56