Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 13:25

Σε κλίμα συναίνεσης και συνενόησης οι στόχοι στο υπ. Παιδείας απο Διαμαντοπούλου και Αρβανιτόπουλο

diamantopoyloyΗ Α. Διαμαντοπούλου δήλωσε οτι:Με δεδομένες τις εξελίξεις και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, θεωρώ πολύ θετική συγκυρία την έλευση του κυρίου Αρβανιτόπουλου στο Υπουργείο Παιδείας.
Ο χώρος της Παιδείας ήταν αυτός στον οποίο δοκιμάστηκε

και πέτυχε η συναίνεση. Ο κύριος Αρβανιτόπουλος είναι από τους βασικούς συντελεστές της. Δουλέψαμε επί μήνες θετικά και με σημαντικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό και το εθνικό συμφέρον. Είναι ο κατ' εξοχήν χώρος που πρέπει να «συναντιόμαστε», είναι χώρος εθνικού συμφέροντος.
Ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο δουλειάς με τον Αναπληρωτή Υπουργό και με την Υφυπουργό, είμαστε έτοιμοι να εισηγηθούμε στον Πρωθυπουργό τις αρμοδιότητες. Έχουμε κάνει και τις πρώτες βασικές επιλογές και στόχους.
arvanitopoylosΟ Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τόνισε: Ο χώρος της Παιδείας είναι κατ' εξοχήν ο χώρος της εθνικής συνεννόησης. Και όπως είπε η Υπουργός – την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια – ο τομέας Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε στη διαμόρφωση του νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση, ο οποίος ψηφίστηκε από ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και, ήδη, εφαρμόζεται. Σε αυτό το πνεύμα με την Υπουργό και την Υφυπουργό θα προχωρήσουμε ούτως ώστε τα ζητήματα της Παιδείας να τύχουν μιας ευρύτερης εθνικής συνεννόησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 13:34