Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 11:37

Π. Κουκουλόπουλος: «Απαιτείται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ενότητα απ΄ όλους».

koukoulopoulos1«Τις ώρες αυτές αν θέλουμε πραγματικά να είμαστε όλοι χρήσιμοι για την πατρίδα θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, νηφαλιότητα και να επιδιώξουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα, όχι μόνο μες το ΠΑΣΟΚ αλλά στο σύνολο του πολιτικού κόσμου».
Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος στο Ρ/Σ ΒΗΜΑ Fm,

όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις.
Ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε πως τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες αποτέλεσαν ένα σκληρό μάθημα για όλους, καθώς απεδείχθη για μια ακόμα φορά πως ο κόσμος στον οποίο θέλουμε να ανήκουμε έχει κανόνες, τους οποίους οφείλουμε να σεβαστούμε.
«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ΄ όψιν τους και όσοι προχθές κατέκριναν τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, για να βγουν στη συνέχεια και να την υπερασπίζονται», επεσήμανε ο Υφυπουργός.
Σε ό,τι αφορά το θέμα του δημοψηφίσματος ο κ. Κουκουλόπουλος ήταν ξεκάθαρος πως δεν τίθεται κανένα θέμα δημοψηφίσματος που θα αφορά τη συμμετοχή μας στο ευρώ, κάτι το οποίο δεν τέθηκε και ποτέ, και υποστήριξε πως «δεν είναι δυνατόν η κ. Μέρκελ να μας ορίζει ποιο θα είναι το ερώτημα που θα βάλουμε σε ένα δημοψήφισμα. Αν ήταν έτσι, ας μας ανακοίνωνε και το αποτέλεσμα».
Για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν απ΄ εδώ και πέρα ο Υφυπουργός πρότεινε να συγκληθούν άμεσα τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ, στα οποία πρέπει να κατατεθούν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα όλες οι απόψεις, προκειμένου να αναληφθούν εκείνες οι πολιτικές πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν το μέλλον της χώρας και ευχήθηκε κάτι ανάλογο να γίνει και από όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, με ένα και μοναδικό στόχο. Αυτές τις κρίσιμες για την πατρίδα ώρες να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και ενότητα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 11:39