Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 21:36

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


100305_pasokΤην Πέμπτη 31/3/2011 έγινε πολύωρη συνάντηση στελεχών του ΠΑ.ΣΟΚ της Περιφέρειας στην Αθήνα με Υπουργούς –Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς έξι Υπουργείων .
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Κοζάνης ..

Κουκουλόπουλος Πάρης Αθανασιάδης ΑλέκοςΒλατής Γιάννης, ο βουλεύτης του Νομού Γρεβενών Χαντάβας Αθανάσιος,ο Γραμματέας της Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας Κυτίδης Κώστας και οι Γραμματείς των Ν.Ε Κοζάνης Αλεξανδρής Ρούσης ,Καστοριάς Αναστασίου Θωμάς ,Φλώρινας Κεχαγίας Ανδρέας και Γρεβενών Νούτσος Αθανάσιος .
Από πλευράς Υπουργείων Εργασίας-Αθλητισμού και Πολιτισμού –Υποδομών –ΠΕΚΑ-Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αγροτικής ανάπτυξης .Οι συμμετέχοντες Υπουργοί και Υφυπουργοί ανέλυσαν την πολιτική των Υπουργείων τους για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και οι βουλευτές και Γραμματείς κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις .
Κοινή διαπίστωση όλων αποτέλεσε το γεγονός ότι οι δράσεις όλων των Υπουργείων στην περιοχή πρέπει να είναι στοχευμένες στην λογική συνέχισης και ολοκλήρωσης όλων των έργων και ακόμη η προτεραιότητα δράσεων που έχουν ολοκληρωμένες μελέτες και σχεδιασμούς με την λογική των άμεσων αποτελεσμάτων.
Μετά το πέρας της δεκάωρης διαδικασίας όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι παρόμοιες ενέργειες βοηθόυν στα καλύτερα και ωφελιμότερα αποτελέσματα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 21:41