Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 14:55

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

alt«Κάθε στιγμή το ποτάμι μεγαλώνει και γίνεται ποτάμι δημιουργίας και νίκης, βροντοφώναξαν σύσσωμοι και δυναμικά οι Γρεβενιώτισσες και οι Γρεβενιώτες στη χθεσινή κεντρική εκδήλωση του Γιάννη Παπαϊορδανίδη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών. Με τη δυναμική ανταπόκριση του κόσμου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στα Γρεβενά, Δημήτρη Ψευτογκά...

ευχαρίστησε τους πολίτες για την εντυπωσιακή παρουσία τους, το βροντερό παρών τους, που δίνει στο συνδυασμό «Αρχή…Ζουμε Μαζί» τη δύναμη και τη στήριξη για να ολοκληρώσει το νικηφόρο σε λίγες μόνο μέρες αγώνα του.

«Μετά τα μηνύματα νίκης στην Πτολεμαΐδα και στην Καστοριά, μίλησαν και τα Γρεβενά, προσθέτοντας τη μεγάλη δύναμή τους σ’ ένα ποτάμι νίκης που ξεκίνησε και δεν σταματά» υπογράμμισε ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης.

«Τα Γρεβενά, μια περιοχή με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, με μοναδικά τοπία, με τεράστιες αλλά ακόμα αναξιοποίητες δυνατότητες. Με τον Καλλικράτη όμως τα Γρεβενά θα είναι ισχυρότερα, με μεγαλύτερη οντότητα. Εμείς πιστεύουμε ότι με την αιρετή Περιφέρεια μπορούμε να πετύχουμε στο Νομό Γρεβενών ισόρροπη ανάπτυξη, δίνοντας προοπτική για ένα καλύτερο αύριο» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Αναφέρθηκε επίσης στη συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, όπου «ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης ήρθαν εδώ για να μας ακούσουν και να δουν από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματά μας. Δεσμεύτηκαν για συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο άμεσο μέλλον», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

altΟ Γιάννης Παπαϊορδανίδης έδωσε έμφαση στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αρχή…Ζουμε Μαζί» που αποτελεί στην ουσία «μια Αναπτυξιακή και Κοινωνική Συμφωνία με τους Πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, δίνοντας απαντήσεις και προοπτική, ώστε όλοι μαζί να κατακτήσουμε το μέλλον που μας αξίζει».

Αναφερόμενος στον κ. Δακή τόνισε ότι για τέσσερα χρόνια δεν υπήρξε έργο, δεν λύθηκαν προβλήματα, δεν άνοιξαν ευκαιρίες στο Νομό Κοζάνης και ότι οι πολίτες δεν θέλουν να ζήσουν το ίδιο και στα Γρεβενά.

«Αυτή τη στιγμή οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας κρατάνε στα χέρια τους τη νέα σελίδα για την ανάπτυξη του τόπου μας, δική τους είναι η απόφαση, εάν θα αλλάξουν σελίδα ή εάν θα μείνουμε στα ίδια, στα μικρά και στα μίζερα. Έχω εμπιστοσύνη στους πολίτες, ότι θα δώσουν την απάντηση, ότι θα αλλάξουν σελίδα.»

Μέσα σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως: «Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν με αποφασιστικότητα μπροστά, θα δώσουν τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους με αξίες, οράματα και όρεξη για δουλειά Εμείς πιστεύουμε στη νίκη, γιατί πιστεύουμε στους πολίτες και στο αίσθημα ευθύνης που έχουν απέναντι στο μέλλον του τόπου μας. Η νίκη είναι μπροστά μας και αυτή τη νίκη θα τη δώσετε εσείς. Κανείς αυτή την ώρα δεν δικαιούται να απέχει, κανείς δεν δικαιούται να είναι απαθής και αδιάφορος. Σας καλούμε στις 7 Νοέμβρη να είστε μαζί μας.

Στις 7 Νοέμβρη ΑΡΧΗ....ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 15:03