Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 14:46

Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

altΟ Πρωθυπουργός , πριν λίγες μέρες στο επικήδειο Διάγγελμα του εξέφρασε την συμπόνια και την συμπαράσταση του στους φοβισμένους Έλληνες πολίτες για το κακό που τους βρήκε , όχι βέβαια από την ανικανότητα της δικής του κυβέρνησης… αλλά από τους άλλους τους κακούς! Ευτυχώς λοιπόν που ήρθε αυτός και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να δώσουν λύση στα δημοσιονομικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Για να επιτευχθεί η είσπραξη οικονομικών πόρων εφάρμοσε την απλή μέθοδο των τριών στην καταγραφή των μισθωτών , των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Έσπειρε, τον φόβο και την ανασφάλεια στους Έλληνες πολίτες ¨εγκαθιστώντας¨ την οικονομική κατάρρευση και το αβέβαιο μέλλον στην ελληνική κοινωνία και στις συνειδήσεις. Αυτές τις συνειδήσεις που προσπαθεί να κατευθύνει και να ¨ξεγελάσει¨ με υποσχέσεις και απειλές ψυχολογικού τύπου.

 
Έρχεται λοιπόν στην Δυτική Μακεδονία ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου , θιασώτης και υποταγμένος του Δ.Ν.Τ. και της Τρόικα . Έρχεται στο Νομό της Κοζάνης, αυτόν τον ίδιο Νομό που παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για αναπτυξιακή ανάτασή του, έφερε την υπανάπτυξη, τα λουκέτα, την οικονομική αφαίμαξη των εργαζομένων και των συνταξιούχων και την αύξηση της φτώχειας.

Σας θυμίζουμε κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ πώς εδώ και 13 μήνες από τότε δηλαδή που αναλάβατε την διακυβέρνηση της χώρας, τίποτα δεν προχώρησε από αυτά που υποσχεθήκατε, όπως είναι –και πολύ καλά θα θυμάστε- οι δημοπρατήσεις σύγχρονων λιγνιτικών μονάδων σε Πτολεμαΐδα και Μελίτη ,την μετεγκατάσταση οικισμών που πλήττονται από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ (Ποντοκώμη –Μαυροπηγή- Ακρινή κ.α.), την βελτίωση του βεβαρημένου περιβάλλοντος και τα έργα ΑΠΕ, την επαναπόδοση των εκμεταλλεύσιμων εδαφών από την ΔΕΗ στην τοπική κοινωνία, την διάνοιξη ορυχείων από την ΔΕΗ, την χρηστή εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων της περιοχής, την τουριστική εκμετάλλευση του φυσικού κάλλους, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της γεωργοκτηνοτροφίας καθώς και άλλα πολλά που υποσχεθήκατε. Γιατί υποσχεθήκατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ που δυστυχώς αποδεικνύονται έπεα πτερόεντα.

Έρχεστε κύριε Πρωθυπουργέ να τονίσετε στους Δυτικομακεδόνες το ψευτοδίλλημα που βάλατε «ψηφίστε τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ στις Καλλικρατικές εκλογές αλλιώς βουλιάζουμε»
Ποιος σας πιστεύει άραγε;;;;;;;; Τα σωματεία και οι φορείς της περιοχής όχι απλά απέτρεψαν τον Υπουργό οικονομικών να έρθει στην Κοζάνη αλλά τον έτρεψαν σε φυγή. Κάτι ανάλογο θα εισπράξετε και εσείς από τους Δυτικομακεδόνες.

Ο λαός κύριε Παπανδρέου ελπίζει και θέλει πολιτικές που προσβλέπουν σε ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
Ο λαός κύριε Παπανδρέου κουράστηκε να ακούει υποσχέσεις που εξανεμίζονται πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διατύπωσή τους.
 
Ο λαός κύριε Παπανδρέου τώρα πια, περισσότερο από ποτέ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.
Ο λαός κύριε Παπανδρέου είναι πολύ υπερήφανος για να περιμένει, να υπομένει και να στενάζει αδρανής κάτω από τον κλοιό που σφίγγετε ανηλεώς γύρω από το λαιμό του. Η ώρα πλέον της ανατροπής, ήγγικεν. Δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση.
 
ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 10:00