Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:25

Κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ

altΤην ανάγκη να κρατήσουμε και να αναδείξουμε όλοι τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών τόνισε στο vetonews.gr ο επί 8 χρόνια δήμαρχος Δ. Υψηλάντη και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Δακή, Κυριάκος Μιχαηλίδης. Όπως τόνισε “δεν πρέπει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας τον αυτοδιοικητικών εκλογών όπως επιχειρείτε και να χρωματιστούν πολιτικά”, χωρίς βέβαια “αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εξαχθούν πολιτικά μηνύματα από τα κόμματα”.

Αυτό που θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο κριτήριο της επιλογής των υποψηφίων που θα διοικήσουν τις νέες αυτοδιοικητικές δομές, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η ικανότητα των στελεχών που συνθέτουν τα ψηφοδέλτια και φυσικά η πρόταση που καταθέτει για την ανάπτυξη του τόπου ο κάθε συνδυασμός. Ο συνδυασμός "Συμμαχία των Πολιτών",όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης διαθέτει και τα ικανά στελέχη αλλά και την συγκεκριμένη πρόταση για να απαντήσει με αναπτυξιακούς όρους στις προκλήσεις του μέλλοντος η περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρώτο μέλημα της νέας αυτοδιοικητικής αρχής επισήμανε ο κ. Μιχαηλίδης θα πρέπει να είναι η άμεση επάνδρωση των νομών της περιφέρειας με το κατάλληλο προσωπικό και ταυτόχρονα η ενεργοποίηση όλου του παραγωγικού δυναμικού της περιφέρειας για να προχωρήσει η ανάπτυξη και να καταπολεμηθεί η ανεργία.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Κυριάκου Μιχαηλίδη στο vetonews.gr
 
Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που διακυβεύεται σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Όλοι πιστεύουμε ότι οι εκλογές έχουν έναν πολιτικό χαρακτήρα, αλλά πρέπει πάντα να κρατά με τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών. Και οι πολιτικοί που θέλουν να χρωματίσουν απόλυτα αυτές τις εκλογές ως πολιτικές νομίζω ακυρώνουν τον χαρακτήρα των εκλογών. Εγώ επειδή προέρχομαι από τον αυτοδιοικητικό χώρο επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Δακή γιατί πιστεύω στην αυτοδιοίκηση και παρότι ανήκουμε όλοι σε παρατάξεις και σε κόμματα, πιστεύω ότι οι εκλογές στην περιφέρεια πρέπει να κρατήσουν τον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα και αυτόν πρέπει να βάλουμε μπροστά.

Ποια είναι η προτεραιότητα του συνδυασμού “Συμμαχία των Πολιτών”;

Πρώτη προτεραιότητα είναι η επάνδρωση των τμημάτων εκείνων της περιφέρειας με προσωπικό το οποίο θα βοηθήσει την επόμενη αρχή να υλοποιήσει όλα τα σχέδια τα οποία έχουν προγραμματιστεί. Όπως επίσης πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλο το παραγωγικό δυναμικό της περιοχής για να προχωρήσουμε αυτόν τον τόπο στην ανάπτυξη.

Πολύς λόγος έχει γίνει για ζητήματα διαφάνειας. Θα ζητήσετε από τον Γ. Δακή ή τον Γ. Παπαϊορδανίδη να δημοσιεύονται όλες οι δαπάνες στο διαδίκτυο;

Είναι ένα σοβαρό ζήτημα και πιστεύω ότι πρέπει να προβούμε σε αυτή την κίνηση. Όταν οι συναλλαγές είναι καθαρές δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Τα 8 χρόνια παρουσίας μου στα αυτοδιοικητικά μου έδωσαν το δικαίωμα να ξέρω και να προσαρμόζομαι σύμφωνα με τα χρήματα τα οποία έχω στην διάθεσή μου. Πρέπει σύμφωνα με τα χρήματα που έχεις να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Θα προχωρήσουν οι εργασίες μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης;

Δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι ούτως ώστε να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος. Είχαμε πει ότι η μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης θα είναι πρότυπο μετεγκατάστασης και αυτός είναι ο στόχος. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:40