Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 13:49

Γ. Κασαπίδης: ''Να καταργηθούν οι διπλές συντάξεις κα ι αμοιβές όσων αμοίβονται απο το δημόσιο''

kasapidisΤην κατάργηση διπλών και τη δραστική μείωση υψηλόποσων συντάξεων αιρετών και διορισμένων κρατικών λειτουργών, πρώην Προέδρων Δημοκρατίας, Πρωθυπουργών, Βουλευτών, Γενικών Γραμματέων Υπουργείων ή Περιφερειών, Νομαρχών, Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων, ζητούν

με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους αρμόδιους Υπουργούς πέντε βουλευτές της Ν.Δ., με επικεφαλής το βουλευτή Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδη.
Σύμφωνα με τους βουλευτές, παρά τις επώδυνες περικοπές στις συντάξεις για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, εξακολουθούν και παραμένουν ανεπηρέαστες υψηλόποσες συντάξεις για πρώην κρατικούς λειτουργούς, οι οποίες, μάλιστα, τεκμηριώθηκαν με ελάχιστα χρόνια θητείας στα αντίστοιχα αξιώματα.
Ο εξορθολογισμός και σε αυτό τον τομέα, τόσο με την κατάργηση διπλών ή πολλαπλών συντάξεων, όσο και με τη δραστική περικοπή των υψηλόποσων συντάξεων, αφενός θα συμβάλει στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για δημοσιονομική εξυγίανση και αφετέρου θα αποκαταστήσει το περί δικαίου αίσθημα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 13:52