Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 08:53

Παρεμβάσεις για το Μπούρινο, Δακής και διαχειριστική αρχή

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο κ.Γ. Δακής στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου στην περιφέρεια εμφανίστηκε σε πρώτο πλάνο με τον νέο προϊστάμενο της διαχειριστικής αρχής κ. Β. Κωτούλα. Σε δεύτερο πλάνο ήταν οι έτεροι της διαχειριστικής Μ. Κιουρτσίδης και Γ. Παπαδόπουλος. Όμως από το φωτογραφικό υλικό που μοίρασε η περιφέρεια στους δημοσιογράφους, φαίνονται σε πρώτο πλάνο στις ενημερωτικές επαφές..

με τον επίτροπο κ. Χάν και την συνάντηση με το Υπ. Ανάπτυξης, οι Μ. Κιουρτσίδης και Ι. Παπαδόπουλος και όχι ως είθισται, ο προϊστάμενος της διαχειριστικής αρχής κ. Β. Κωτούλας. Τι έγινε άραγε; Γιατί δεν υπήρχε ο προϊστάμενος της διαχειριστικής στην επίσημη παρουσίαση της Περιφέρειας ;

Αληθεύει ότι ετέθη θέμα από τις αρμόδιες αρχές, ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει ως προϊστάμενος διαχειριστικής στις συναντήσεις, γιατί υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το πρόσωπο του και ελέγχονται από την δικαιοσύνη; Δηλαδή, κατά το κοινώς, έφαγε πόρτα;

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο κύριο άρθρο χθές (εδώ) στηλιτεύσαμε τις πρακτικές της εταιρίας «Ρόκας Αιολική Μακεδονία Ι Α.Β.Ε.Ε.», που έχει προβεί σένα μπαράζ «προσωπικών» συναντήσεων με συμβούλους τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο με σκοπό «την ενημέρωση για την Αιολική επένδυση στο Μπούρινο σε θέματα επιστήμης, τεχνολογίας αλλά και περιβάλλοντος». Οι παραπάνω πρακτικές δημιουργούν ένα θολερό περιβάλλον και άσχημους συνειρμούς στους πολίτες, που αισθάνονται καθημερινά όλο και περισσότερο, την κατάπτωση του πολιτικού προσωπικού αλλά και την έως αυθάδη αποφυγή ευθυνών από τους πλούσιους επιχειρηματίες με τις φτωχές επιχειρήσεις τους. Για την ιστορία, τις επαφές με τους συμβούλους της δυτικής Μακεδονίας για λογαριασμό της ιδιωτικής εταιρίας, έχει αναλάβει νεαρή μηχανικός που τυχαίνει να είναι κόρη επώνυμου διευθυντικού στελέχους της ΔΕΗ στην περιοχή.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μέχρι τώρα ήξερα, ότι οι πολίτες του μόχθου και της καθημερινότητας είναι αυτοί που πραγματικά έχουν πληγεί από τα αλλεπάλληλα μέτρα και έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους η ακόμη και κάποιοι την ψυχραιμία τους. Εσχάτως παρακολουθώντας τις τελευταίες κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις στην βουλή των Ελλήνων, όπου πρωταγωνιστούν βουλευτές της αριστεράς (ΚΚΕ), του ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, διαπιστώνω ότι πολλοί από τους «αγίους της βουλής» έχουν απολέσει κάθε είδους ψυχραιμία. Μαζί της φαίνεται ότι χάνεται και το όποιο ίχνος αξιοπρέπειας τους έχει απομένει. Τι κρίμα για αυτούς.

Σε λίγο καιρό –μακάρι να διαψευσθώ- οι φωνές και οί γιούχα των πολιτών προς τους πολιτικούς δεν θα είναι ικανές να εκτονώσουν καμία καθημερινότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2011 11:06