Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 06:52

ΟΙ ''ΚΟΠΡΙΤΕΣ'' ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ - ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΠΑΛΚΕΝΤΑΣ ΣΤΟ Π.Σ.;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μετά το «τα φάγαμε μαζί» του Πάγκαλου ηρθε το καινούργιο, ότι «διορίσαμε κοπρίτες στο δημόσιο». Το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, που χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, είναι παραπλανητικό.
Το ορθότερο θα ήταν, «εμείς οι βουλευτές και υπουργοί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ με τους κομματικούς μας φίλους που ορίσομε, για να διευθύνουν τις ΔΕΚΟ, ομολογούμε ότι ..
τα φάγαμε μαζί (δηλαδή με όσους διορίσαμε) και ότι κάποιοι εξ αυτών είναι και κοπρίτες». Οφείλεται η διευκρίνηση στον Θ. Πάγκαλο γιατί οι εργαζόμενοι του δημοσίου, αντιπροσωπεύουν μόνο το 1/5 του εργατικού- παραγωγικού δυναμικού της χώρας.
Άρα ούτε φάγαμε ούτε διορίσαμε μαζί κύριε Πάγκαλε.
...........................................................................................................................................................
Μια νέα ηγετική ομάδα στο δήμο Κοζάνης φαίνεται μέσα από τις επιλογές για τις Αντιδημαρχίεςς που ανακοίνωσε χθες ο Λ. Μαλούτας. Βλέπουμε διαφορετικά πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά για την επόμενη τετραετία στο δήμο. Ο Λάζαρος Μαλούτας με ορισμένες από τις επιλογές του, όπως στην Αντιδημαρχία οικονομικών με την Ν. Τουμπουλίδου, την Αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών με τον Β. Καραπάτσιο και τον Μ. Παφίλη στην ΔΕΥΑΚ, δίδει ευαίσθητες υπηρεσίες του δήμου σε «έμπειρα» χέρια και «έμπιστα» πολιτικά πρόσωπα. Οποιον και εάν ρωτούσες, σου έλεγε ότι στη Ν. Μπουμπόναρη θα  προσφερόταν κάποια θέση αντιδημάρχου. Κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.
...............................................................................................................................................................
Με το "καλημέρα σας" στο Περιφερειακό συμβούλιο, χάθηκαν τα διαδικαστικά. Για την εκλογή της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας αντί να προεδρεύει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου δηλαδή (ο Π. Πλακεντάς μόλις είχε εκλεγεί), την διαδικασία έκανε ο πρώτος πλειοψηφων σύμβουλος του Δακή που προέδρευσε τής διαδικασίας, Γ. Αντωνιάδης από την Φλώρινα. Το «άγονο» της διαδικασίας επισήμανε ο δραστήριος σύμβουλος Γ. Αδαμίδης αλλά δεν εισακούσθη. Νομικοί κύκλοι ισχυρίζονται ότι σε περίπτωση προσφυγής η εκλογή Πλακεντά θα μπορούσε να θεωρηθεί άκυρη.
Συνιστώ να γίνει δεύτερος αγιασμός της αίθουσας του περιφερειακού συμβουλίου προκειμένου να απομακρυνθούν τα «δαιμόνια».
..................................................................................................................................................................
Θα περίμενα κάποιοι να ανησυχούν περισσότερο για την τριτοκοσμική εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το 2011 το Πρωτοχώρι Κοζάνης, εν αντιθέσει με άλλες όμορες κοινότητες και όχι για τις «θυμωμένες καντάδες» που ξεστόμισε ο Σβώλης . Το λέω αυτό γιατί τα «έργα και οι ημέρες» ορισμένων, είναι πολλές φορές χειρότερα από τα «λόγια» κάποιων άλλων. Για την ιστορία ο Ν. Καμπουρίδης που διαμαρτύρεται για την «πληγωμένη τιμή» του Πρωτοχωρίου είναι επί πολλά έτη κοινοτικός εκπρόσωπος του χωριού και ο άνθρωπος του εκάστοτε δημάρχου.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 23:44