Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 10:00

Η ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΔΕΠΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ

 
παρασκηνιοΕντελώς ανεξήγητα η ΔΕΠΑΚ και η αντιδήμαρχος Ν. Μπουμπόναρη προχώρησαν στην αλλαγή της επωνυμίας από «φεστιβάλ νέων δημιουργών Νικόλας Άσιμος» σε φεστιβάλ νέων δημιουργών και τραγουδιού Κοζάνης. Επικαλούνται ότι τάχα η οικογένεια του καλλιτέχνη εξέφρασε μικροδιαφωνίες για την ποιότητα των τραγουδιών και της μουσικής που ακούστηκαν τα τρία τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μέγα ψέμα που προσβάλει καταρχήν την οικογένεια  και την υστεροφημία της μνήμης του ίδιου του καλλιτέχνη και του έργου του. Η κ Ν. Μπουμπόναρη μετά τον τραγέλαφο των γεγονότων της Αποκριάς, την αποτυχία των φετινών Λασσανείων με τις αλλεπάλληλες αναβολές εκδηλώσεων,
τώρα, προσπαθεί να «καλουπώσει» την αισθητική του φεστιβάλ στα δικά της στενάχωρα μέτρα «πετώντας» στο καλάθι του γραφείου της το όνομα ενός δημιουργού, που με τα τραγούδια του, την αντισυμβατικότητά του, σφράγισε μια εποχή που ακόμα και σήμερα είναι ζωντανή και χυμώδης σε πολλούς νέους. Ευτυχώς όμως, οι δημοτικοί σύμβουλοι έρχονται και παρέρχονται και με την πάροδο του χρόνου δεν θα τους θυμάται κανείς. Αλλά οι άνθρωποι και τα τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία, θα μείνουν για πάντα στην αύρα της πόλης.

Οι περιφερειάρχες και τα studio ειδήσεων
 
 
Αααα! αυτές είναι εκλογές. Μου αρέσουν. Οι υποψήφιοι κάνουν κινήσεις με ιδιαίτερο «συμβολισμό». Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία με την επίσκεψη- ξενάγηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Γ. Παπαϊορδανίδη στις εγκαταστάσεις του west channel. «Ξεναγήθηκε», αναφέρει το ρεπορτάζ της συναδέλφου «στα στούντιο και τους λοιπούς χώρους του καναλιού κλπ,κλπ». Δεν γνωρίζω εάν θα επαναληφθεί το ίδιο εσταντανέ με τους υπόλοιπους αρχηγούς των ψηφοδελτίων αλλά ο βασικός αντίπαλος του Παπαϊορδανίδη, νομάρχης Γ. Δακής δεν θα χρειαστεί ξενάγηση, γνωρίζει τα κατατόπια με κάθε λεπτομέρεια από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.
 
Η δημοσιογραφία της "αυτολογοκρισίας"
Ο Π. Κουκουλόπουλος  καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου Ζ. Πιτσιάβα στο TOP channel «καταγγέλλει κύκλους όπου με επιθέσεις στο πρόσωπο του προσπαθούν να μειώσουν την υποψηφιότητα Παπαϊορδανίδη». Ο Δημοσιογράφος τον ρωτά « είναι από το ΠΑΣΟΚ;»!! και ο Κουκουλόπουλος απαντά, «δεν μιλώ για το κόσμο του ΠΑΣΟΚ αλλά για συγκεκριμένους κύκλους, μέσα ενημέρωσης ηλεκτρονικά και άλλα». Ο δημοσιογράφος αμφισβητεί τις καταγγελίες Κουκουλόπουλου, λέγοντας «δεν ξέρω για τις αναφορές σε προσωπικές επιθέσεις»!! και ρωτά στην συνέχεια  με ρητορικό ύφος, «γίνεται έμμεση επίθεση στον Γ.Παπαϊορδανίδη»;  Είναι απορίας άξιο να έχεις μπροστά σου, ένα βουλευτή, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που καταγγέλλει ηλεκτρονικά ΜΜΕ και συγκεκριμένους κύκλους -που όμως δεν κατονομάζει -ότι του κάνουν στοχευόμενη επίθεση και ως δημοσιογράφος να μην ρωτήσεις το απλό, το αυτονόητο. Ποιοί δημοσιογράφοι, ποιά ΜΜΕ και ποιοί είναι οι συγκεκριμένοι κύκλοι; Έστω μια ερώτηση βρέ παιδί μου, για την τιμή της δημοσιογραφίας «ρε γαμώτο», για την προστασία της όποιας υπόληψης έχει απομείνει στο χώρο και τους ανθρώπους που την υπηρετούν.  
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 23:36