Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 11:27

Εκδηλώσεις στο ΤΕΙ για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (video)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσηςΈνα μουσικοποιητικό διάλογο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο Αμφιθέατρο «ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 21-3 Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στις 7:00 μμ.
Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα παρουσιάσει την φοιτητική ποιητική έκδοση «ΑΡΡΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ»

που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δέκα φοιτητών του Ιδρύματος, που με τα ποιήματά τους αποτείνουν φόρο τιμής για τους συμφοιτητές τους που έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια των σπουδών τους στο ΤΕΙ. Η Επιμέλεια της έκδοσης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι της Θεατρολόγου κ. Αγνής Παπαδοπούλου.
Με αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση μνήμης οι φοιτητές δίνουν την δική τους απάντηση «....Αφού η άρρητη ερώτηση, που είναι η ανίατη σοφία των ποιητών, είναι και η μοναδική απάντηση για τα πάντα» για την ζωή, τον έρωτα, τον θάνατο...
Οι φοιτητές θα απαγγέλουν ποιήματά τους καθώς και ποιήματα αγαπημένων τους ποιητών υπό τον ήχο του πιάνου του κ. Θανάση Μπιληλή και ενός ποιητικού διαλόγου Ελλήνων ποιητών και συνθετών με τον κ. Μανώλη Χατζημανώλη στο τραγούδι.
Παράλληλα θα παρουσιάζονται τα βιογραφικά των φοιτητών της 'ΆΡΡΗΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ' αλλά και των ποιητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 'Ανοιχτής ύλης ποιητών' της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, μια παρουσίαση που επιμελήθηκε ο φοιτητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΤΕΙ κ. Δημήτρης Ρούσης
Ο διάλογος αυτός θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση για πρώτη φορά του μελλοποιημένου ποιήματος της φοιτήτριας του Τμήματος Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης κ. Λαμρινής Αποστόλη με τίτλο « Αγάπα ότι σε πονάει» σε μουσική του κ. Μανώλη Χατζημανώλη.
Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή για το κοινό και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το εορτασμό των τριάντα πέντε χρόνων από την ίδρυση του Ιδρύματος.

 

{youtubejw}FTd_iOEc8c8{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 11:40