Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 13:49

Αισιόδοξοι Ι. Μανές και Γ. Αδαμίδης για την «Πτολεμαΐδα V» (audio)

dehΚλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στα συνδικαλιστικά όργανα της ΔΕΗ μετά την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της ΔΕΗ προς τον πρόεδρο της επιχείρησης Αρθούρο Ζερβό να ενημερώσει το σώμα της Βουλής για την εξέλιξη στο θέμα της κατασκευής της μονάδας «Πτολεμαΐδα V». Δύο συνδικαλιστές, ο Ιωάννης Μανές και ο Γιώργος Αδαμίδης μίλησαν στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 και εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως...

το έργο θα προχωρήσει. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι «μετά τις τελευταίες κινήσεις του Δ.Σ. είναι βέβαιο ότι η διαδικασία θα adamidisπροχωρήσει». Στην συνέχεια επισήμανε την δυσκολία της χρηματοδότησης λέγοντας πως «υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την χρηματοδότηση. Υπάρχει μια εξασφάλιση ενός μεγάλου μέρους της επένδυσης αλλά αυτό δεν είναι το σύνολο της επένδυσης και σε αυτήν την διαδικασία πρέπει κανείς να είναι πιο προσεκτικός».

manes

Από την πλευρά του ο κ. Μανές τόνισε πως «σαφέστατα υπάρχει μια αισιοδοξία όσων αφορά στην ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης επένδυσης, αλλά η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ίσως σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου».

Τέλος να αναφέρουμε πως αύριο ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός θα βρίσκεται στην περιοχή μας για την ενημέρωση και την διεξοδικότερη συζήτηση στο θέμα της κατασκευής της μονάδας «Πτολεμαΐδα V».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ι. ΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ. ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91.0 FM

{mp3}120313_manes_adamidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 14:07