Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 13:23

ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΤην προτροπή να μειώσουν τις τιμές του ψωμιού οι αρτοποιοί όλης της χώρας, βοηθώντας έτσι αρκετούς καταναλωτές, που λόγω της οικονομικής κρίσης δυσκολεύονται να αγοράσουν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων Α. Χρήστου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας κάλεσαν τους αρτοποιούς να μειώσουν την τιμή του ψωμιού προτείνοντας ενδεικτικά τα 50 λεπτά, δηλαδή 20-30 λεπτά χαμηλότερα από όσο πωλούν τα περισσότερα αρτοποιεία. Η πρόταση της Ομοσπονδίας αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκπτωση θα ισχύει από τις 2 ή τις 4 το μεσημέρι, ενώ την ώρα λήξης της προσφοράς θα ορίζει ο κάθε αρτοποιός ατομικά.

Σε ανάλογη κίνηση όμως φαίνεται να προσανατολίζονται και οι αρτοποιοί στην πόλη της Κοζάνης καθώς o πρόεδρος των αρτοποιών της περιοχής, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στο veto91fm, επισήμανε πως "αν και το σωματειο δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν μειώσεις τιμών, τις επόμενες μέρες το διοικητικό συβούλιο θα συνεδριάσει και αναμένεται να προχωρήσει σε μια πρωτοβουλία καλώντας όλους τους συναδέλφους του κλάδου να προχωρήσουν σε μειώσεις των τιμών μέχρι και κατά 20 λεπτά σε όλα τα αρτοσκευάσματα". Πάντως όπως τόνισε πολλοί αρτοποιοί έχουν ήδη προβεί στην μείωση των τμών κάποιων προϊόντων.  Τέλος ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στην πτώση της αγοραστικής κίν ησης γενικότερα λέγοντας ότι «όπως όλη η αγορά είναι πεσμένη έτσι παρατηρείται πτώση και στην κίνηση στα αρτοποιία" .   
Σ.Φ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91fm 
{mp3}100526_markopoylos{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 14:17