Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 14:24

ΔΕΗ και Αρχαιολογική υπηρεσία ευθύνονται για την παύση λειτουργίας του Ορυχείου Αμυνταίου. Κινδυνεύει και η Καρδιά (audio)

adamidisΕυθύνες στην διοίκηση της ΔΕΗ για το σταμάτημα των εργασιών του ορυχείου στο Αμύνταιο, καταλογίζει ο πρόεδρος το ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Γ. Αδαμίδης. Μάλιστα ανέφερε ότι ισόποσες ευθύνες φέρει και η Αρχαιολογική υπηρεσία στην Πέλλα. Αναρωτήθηκε, ''πως είναι δυνατόν να προκύπτουν συνεχώς προβλήτα στο Αμύνταιο, ενώ σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου ...

που εμπλέκεται άλλη Αρχαιολογική υπηρεσία να υπάρχει απόλυτη συνεργασία και το ανασκαφικό έργο στα υπό διάνοιξη ορυχεία να γίνεται κανονικά''. Ένα από τα ζητήματα που θα ασχοληθεί κατά την επίσκεψη του ο Κ. Ζερβός στην περιοχή θα είναι το πρόβλημα του ορυχείου στο Αμύνταιο δήλωσε ο Γ. Αδαμίδης.

 

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι σταμάτησαν την κατάληψη του Ορυχείου αλλά δεν συναινούν στην απόφαση της διοίκησης να μετακινηθούν σε άλλα πόστα εργασίας. Στο ορυχείο Αμυνταίου όπου έχουν σταματήσει οι εργασίες, οι εργαζόμενοι κάνουν βάρδιες κανονικά χωρίς φυσικό αντικείμενο αλλά αρνούνται να μετακινηθούν σε πόστα που θα είναι χρήσιμοι στην ΔΕΗ. Την παραπάνω «τεμπέλικη» επιλογή υπερασπίστηκε μετά πάθους ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Σε άλλο σημείο ο κ. Αδαμίδης αποκάλυψε ότι κινδυνεύει να σταματήσει και το Ορυχείο Καρδιάς αφού μέχρι σήμερα δεν έχει διευθετηθεί το ρέμα Σουλού.

Η συνέντευξη του Γ. Αδαμίδη στο vetofm

{mp3}120127_adamidisdeioryxeio{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 14:49