Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 13:18

Ξεσήκωσε το στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, ο Κωστής Μαραβέγιας με τους ilegal (pics+video)

Ξεσήκωσε το στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, ο Κωστής Μαραβέγιας με τους illegalΣε ξέφρενους ρυθμούς που πέρασαν μέσα από πολλά διαφορετικά είδη χόρεψαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, κάτω από την κερασιά, για να δουν τον Κωστή Maraveya και τους "ilegal". Μουσικές που πότε συνδύαζαν την ιταλική τζαζ με τον Μάνου Τσάο, την ηλεκτρική κιθάρα με το σαξόφωνο, τη πανκ φρενίτιδα με την ρομαντική μπαλάντα και την τρέλα με την ευαισθησία... σ' ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι διατηρώντας όμως πάντα ένα ξεχωριστό προσωπικό χρώμα που έχει ο Κωστής Μαραβέγια και οι ilegal.

Ξεσήκωσε το στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, ο Κωστής Μαραβέγιας με τους illegalΤο πάρτι του Φιλοπρόοδου ήταν το πιο ηχηρό κάλεσμα στους νέους που γέμισαν ασφυκτικά όλους τους χώρους της "Αυλής" και συμμετείχαν χορεύοντας και τραγουδώντας. Ο βαλκανικός ήχος εναλλασόταν επιδέξια με funk και ska, δίνοντας μοναδικά ανεβαστικούς ρυθμούς, με το χειροκρότημα να μη σταματάει ποτέ.

Ο Κωστής Maraveyas είναι από τους σημαντικότερους νέους τραγουδοποιούς με ιδιαίτερο στυλ και αυτό τον κάνει πολύ αγαπητό στο κοινό, ιδιαίτερα στην νεολαία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, αφιερώνει στην πόλη της Κοζάνης και στην ...κερασιά!

{youtubejw}e1Z72BzKFFk{/youtubejw}


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 15:18