Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 17:18

Σ. Μακρίδης, Λέκτορας στο τμήμα Μηχ. Μηχανικών:Στο Πολυτεχνείο μπορούμε να κάνουμε το Ακαδημαϊκό περιβάλλον που να αξίζει τόσο για τους φοιτητες όσο και για την περιοχή

grafeniΜπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα στο Πολυτεχνείο τόνισε στο veto fm ο Σοφοκλής Μακρίδης λέκτορας στο τμήμα Μηχαλόγων Μηχανικών Κοζάνης. Ο Σοφοκλής Μακρίδης είναι ο καθηγητής που στην ομάδα του είχε τον Αντώνη Οικονόμου.

Και όπως εξήγησε στο veto βοήθησε τόσο ο ίδιος οσο και η διέθυνση του τμήματος, προκειμένου ο νεαρός, ως απόφοιτος πιά να βρεθει για λίγο χρονικό διάστημα στο ερευνητικό Κέντρο ''Δημόκριτος'' και στην συνέχεια στο Μάντσεστερ. Μετά απο σύντομο χρονικό διάστημα εντάχθηκε στην πολυπληθή ομάδα των δύο Ρώσων καθηγητών που ανακάλυψαν το γραφένιο και πήραν μάλιστα και το βραβείο Νόμπελ.

 

Ο Σοφοκλής Μακρίδης τόνισε οτι το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πολυτεχνείου περιμένει με αγωνία να ολοκληρωθουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου με τα χρήματα του ΕΣΠΑ (3,8 εκ €) να αγοράσουν τον εξοπλισμό που τους ειναι απόλυτα αναγκαίος. ''Εάν είχαμε έστω ελάχιστες  προϋποθέσεις απο την άποψη του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος -σημείωσε- θα μπορούσαμε να έχουμε πολλά παιδιά σαν τον Αντώνη, να τα βλέπουμε να διαπρέπουν τοσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό''.

H Συνέντευξη του Σοφοκλή Μακρίδη στο vetofm

{mp3}110704_makridisgrafenio{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 17:53