Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 12:13

Ραχήλ Mακρή στο Vetofm: ''Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για το κούρεμα των στεγαστικών δανείων'' (ηχητικο)

makriraxilΕρχεται ο Πάνος Καμμένος στην Κοζάνη 

Μιλώντας στο vetofm η βουλευτής του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ραχήλ Μακρή επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος θα επισκεφτεί την Κοζάνη και τις υπόλοιπες πόλεις της δυτικής Μακεδονίας δίδοντας έμφαση και στήριξη στην Ενέργεια και στα σύνορα της χώρας.

Ημερολογιακά η επίσκεψη προσδιορίζεται περί τα τέλη Οκτώβρη όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία συζήτησης των νέων μέτρων στην Βουλή των ελλήνων.

Ετοιμάζουμε ερώτηση  που θα καταθέσουμε απο κοινού με την Ευγενία Ουζουνίδου του ΣΥΡΙΖΑ

Η κ. Μακρή ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τους άλλους βουλευτές και εάν θα υπάρξουν πρωτοβουλίες από κοινού για κορυφαία θέματα της περιοχής. Ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει από κοινού ερώτηση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου για θέμα της περιοχής και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους δεν αναφέρθηκε κάν στους  άλλους βουλευτές όπως είχε κάνει με δηλώσεις της στο παρελθόν λέγοντας οτι την πολεμούν.  Μάλιστα επισήμανε ότι, στην συζήτηση που θα ακολουθήσει στην βουλή για το θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών μετά από την κατάθεση του νομοσχεδίου από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια θα ειναι εισηγήτρια από την πλευρά του κόμματος της και θα προτείνει την υπερψήφιση της πρότασης κουρέματος των στεγαστικών δανείων. 

Η δήλωση της Ραχήλ Mακρή στο veto fm

{mp3}121003_raxilmakri{/mp3}

Για την είσοδο παράνομων μεταναστών από τον Έβρο παραδέχθηκε ότι γίνεται δουλειά και υπάρχουν αποτελέσματα τονίζοντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Ν. Δένδιας στην βουλή - απαντώντας σε δική της ερώτηση - ο αριθμός εισόδου παράνομων μεταναστών έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Όμως, συνέχισε να τονίζει ότι υπάρχει αποψίλωση αστυνομικών από σημαντικές υπηρεσίες που μετακινήθηκαν στον Έβρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 20:20