Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 15:01

ΑΛΕΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

altΣτις Βρυξέλλες βρίσκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή της βουλής, αρμόδια για θέματα που έχουν σχέση με την έρευνα και την τεχνολογία. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO91fm ο κ. Αθανασιάδης τόνισε πως «εδώ συζητάμε για το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όσων αφορά την έρευνα και την τεχνολογία, και όπως όλα δείχνουν είναι κάποια σημεία που πρέπει να αντιγράψουμε από τους ευρωπαίους εταίρους μας γιατί όπως φαίνεται οι Γάλλοι και οι Γερμανοί έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά σε αντίθεση με την Ελλάδα που έχει μείνει πίσω». Ο κ. Αθανασιάδης αναφέρθηκε και στις φήμες που βάζουν το όνομά του στο προεκλογικό παιχνίδι για την θέση του αιρετού περιφερειάρχη λέγοντας ότι «εγώ είμαι εκλεγμένος βουλευτής και δεν θέλω να ασχοληθώ με την περιφέρεια αλλά θέλω να ασχοληθώ με αυτό που κάνω σήμερα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του ασφαλιστικού και την συζήτηση για την αντισυνταγματικότητα κάποιον διατάξεων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «πράγματι φαίνεται να υπάρχει μια αντισυνταγματικότητα στο θέμα της ένταξης των δημοσίων υπαλλήλων στο ΙΚΑ καθώς κανένας υπάλληλος δεν θα θελήσει να πάει στο ταμείο του ΙΚΑ και όλοι θα προσφύγουν».  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100701_a8anasiadis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 15:05