Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 20:43

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας

elas_450xΣύλληψη διεθνώς διωκόμενου αλλοδαπού στην Κακαβιά Ιωαννίνων - Συλλήψεις για παράβαση του νόμου «περί όπλων» - Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 42 ετών, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις...

Βελγικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για απόδραση φυλακισμένου, πλαστογραφία και χρήση πλαστών εγγράφων, ασέλγεια σε βάρος προσώπων, καθώς και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

Παράλληλα χθες στον Πελεκάνο – Κοζάνης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας δύο άτομα, 29 και 42 ετών, για παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος και επέβαινε ο 29χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαέξι μαχαίρια και έξι μπαλτάδες, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου «περί όπλων». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επιπρόσθετα τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, 31χρονος στρατιωτικός για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Συγκεκριμένα, ύστερα από νομότυπη αστυνομική έρευνα στο σπίτι τ ου συλληφθέντα, βρέθηκαν τρεις μεταλλικές ταμπακέρες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης (συνολικού βάρους εννιά γραμμαρίων), οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης .

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού - Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από εξωκλήσι

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 24χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με το οποίο κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Επιπλέων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθη 31χρονος για κλοπή από εξωκλήσι. Ειδικότερα, ο 31χρονος συνελήφθη γιατί αφαίρεσε από το εξωκλήσι το χρηματικό ποσό των δέκα κόμμα εβδομήντα (10,70) ευρώ . Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 20:47