Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 09:38

Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης: ''Οι Βοϊ'ωτες γνωρίζουν απο ξενιτιά''

metanastenomikiΤο Βόιο μια ζωή ήταν στην ξενιτιά. Οι Βοϊώτες γνωρίζουν από ξενιτιά .
Ας πάψουν κάποιοι εγκάθετοι των κέντρων εξουσίας να αποκαλούν του Βοϊώτες ξενοφοβικούς.
Ξενοφοβικός δεν θεωρείται

κάποιος ο οποίος έχει εντάξει στην κοινωνία του , νόμιμους μετανάστες. Ξενοφοβικός δεν θεωρείται κάποιος, ο οποίος έχει Διαπολιτισμικό Λύκειο και Γυμνάσιο στην περιοχή του εδώ και χρόνια, σπουδάζει παιδιά μεταναστών και τα φιλοξενεί σε Μαθητική Εστία με έξοδα Βοϊώτη.
Ας πάψουν λοιπόν.
Το Βόιο είναι μια πράσινη περιοχή, η μόνη που έχει μείνει στο έλεος του κρατικού μηχανισμού. Χωρίς νοσοκομείο, χωρίς αστυνόμευση. Έχει μείνει ένα ανενεργό πληθυσμιακά Βόιο. Ο πράσινος τόπος, ο μόνος τόπος ανάπτυξης του νομού, γίνεται τώρα γκρίζος. Ποιο γκρίζος και από τα φουγάρα της Δ.Ε.Η. Η πράσινη ανάπτυξη πήγε στις καλένδες.
Αντιδρούμε όχι γιατί είμαστε ξενοφοβικοί αλλά γιατί προσπαθούν κάποιοι να μας χρησιμοποιήσουν σε παιχνίδια πολιτικής σκοπιμότητας, δωροδοκώντας μας με ανταλλάγματα. Δε θέλουμε λύσεις της τελευταίας στιγμής για τέτοια θέματα μείζονος σημασίας. Δε θέλουμε λύσεις με τις οποίες παίζεται κορώνα γράμματα το μέλλον του τόπου μας, των σπιτιών μας και των ιδίων των παιδιών μας.
Το Βόιο θα πρέπει να γίνει ενεργό στη ζωή της Ελλάδας αλλά όχι με τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

Ο Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης "Η Αγία Παρασκευή" συντάσσεται πλήρως με την απόφαση της τοπικής κοινωνίας και εκφράζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άρνησή του στην άστοχη απόφαση για δημιουργία κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών σε στρατόπεδα της Περιοχής. Το Βόιο αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα εγκατάλειψης και υπανάπτυξης που δεν γίνεται να αντιμετωπιστούν με τόσο άστοχες και πρόχειρες ενέργειες που θα επιβαρύνουν περισσότερο τον τόπο.

Με Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 09:42