Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 17:19

Επίδειξη πυγμής απο τον Χρυσοχοϊδη κατα την συνάντηση,''το στρατόπεδο θα λειτουργήσει σε είκοσι ημέρες''

xrysoxoidhs"Η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης είναι ότι το στρατόπεδο φιλοξενίας στη Νεάπολη Κοζάνης θα γίνει και θα λειτουργήσει τις επόμενες είκοσι ημέρες». Αυτό τόνισε ο υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης...

στην αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Αθήνα για να συζητήσουν το πρόβλημα. Στην πολύωρη σύσκεψη συμμετείχαν και οι βουλευτές της περιοχής εκτός του Γ. Βλατή. Το κλίμα από την συνάντηση δεν είναι καλό και πολλοί λένε ότι ο υπουργός τους αντιμετώπισε με σκαιό τρόπο. Παρότι πολλοί προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο με την διαβούλευση ο ίδιος ήταν απόλυτος και αποφασιστικός σε ότι αφορά τις ημερομηνίες.

Μάλιστα δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι ''η απόφαση είναι ειλημμένη το στρατόπεδο θα λειτουργήσει και όποιος σταθεί εμπόδιο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου''.

Εδώ υπήρξε ένα μικρό φραστικό επειδσόδιο, με τον βουλευτή της ΝΔ Μ. Παπαδόπουλο να παρεμβαίνει λέγοντας οτι πρόκειται για εκβιασμό. Η απογοήτευση και η αμηχανία ειναι διάχυτα στην αντιπροσωπεία που περίμενε κάτι παραπάνω από αυτήν την συνάντηση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 17:36