Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 08:54

Γ. Παπαϊορδανίδης vs Γ. Δακή: «Διοίκηση σημαίνει πρόβλεψη», το γνωρίζει ο κ. Δακής;

PAPAIORDANIΜε έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα, από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, ότι αναβάλλεται η διεξαγωγή της ειδικής dakisσυνεδρίασης του Π.Σ., για τον απολογισμό του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2011.

Παρότι ο Καλλικράτης δεν θεωρεί την 31η Ιανουαρίου ως δεσμευτική ημερομηνία, για τον πρώτο χρόνο εγκατάστασης των περιφερειακών αρχών, προκαλεί εντύπωση, η αδυναμία της Περιφερειακής Αρχής, να ανταποκριθεί στα ελάχιστα απαιτούμενα του νέου θεσμού και σε προθεσμίες που η ίδια έθεσε.
Θα έπρεπε να θυμάται ο κ. Περιφερειάρχης το «μάθημα» προς το Π.Σ. του περιφερειακού συμβούλου κ. Σβώλη ( με το οποίο συμφωνούμε ως παράταξη ): «Διοίκηση σημαίνει πρόβλεψη».
Για μια ακόμα φορά, ο κ. Περιφερειάρχης μένει μετεξεταστέος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι καταδικάζει στη στασιμότητα ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Ελπίζουμε, τουλάχιστον, ότι όταν πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό, να προσκληθούν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, ως ο Νόμος ορίζει.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 08:57