Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 16:14

Ευχές της ΝΟΔΕ Κοζάνης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

nea_dimokratiaΦέτος, το μήνυμα των Αγίων τούτων ημερών που διανύουμε μάλλον έχει για όλους μία κοινή βάση. Την ευχή δηλαδή το χαρμόσυνο άγγελμα των Χριστουγέννων να αναγεννήσει τις ελπίδες μας,

δίνοντας στον καθένα ξεχωριστά τη δύναμη να ανταποκριθεί στις προσωπικές του φιλοδοξίες και ανάγκες αλλά και σε όλους μαζί, δύναμη και συνοχή για να αντιπαρέλθουμε τις δυσκολίες των καιρών.

Φθάσαμε στο τέλος ενός έτους που συμπληρώνει μία καταστροφική διετία –από την πολιτική που εφαρμόστηκε- καθώς έφερε για την Ελληνική κοινωνία ριζικές, αλλεπάλληλες, επώδυνες και πρωτόγνωρες αλλαγές. Αλλαγές που αφήνουν πίσω τους μία ιστορία γραμμένη με τα πιο μελανά γράμματα και επιβάλλουν επιτακτικά ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη δική μας δύσκολη προσπάθεια, προσδοκώντας ότι θα αποδώσει σύντομα καρπούς προκειμένου να επανέλθουν στη ζωή μας ζωτικές αξίες και αρχές, πρωτίστως. Περαιτέρω να ευχηθούμε ότι μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, οι πολίτες συνειδητοποιημένα και αντικειμενικά θα επιλέξουν με γνώμονα το νέο μείγμα πολιτικής που προτείνεται και που μπορεί να εγγυηθεί τα όσα από κοινού επιδιώκουμε.
Από τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ Κοζάνης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Καλά Χριστούγεννα , δημιουργικό και ευτυχές το νέο έτος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 17:38