Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 21:23

O Δημτριάδης Αχιλλέας υποψήφιος στο ΕΒΕ Κοζάνης, με τον συνδυασμό "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό για όλους"

dimhtriadiΦίλες και φίλοι,
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο πλευρό του Κώστα Κυριακίδη, ως υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης.

Ο λόγος είναι προφανής και αυτονόητος, ίδιος για όσους αποφασίζουν να εκτεθούν σε εκλογές : η διάθεση για προσφορά με ανιδιοτέλεια.
Δεν θα υποσχεθώ κάτι περισσότερο ή λιγότερο απ' ότι όλοι υπόσχονται σε αυτές τις εκλογές , ούτε θα αρχίσω να μιλώ για τις υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχει το Επιμελητήριο στους επαγγελματίες , γιατί είναι πράγματα που έχετε ακούσει από πολλούς και πλέον θεωρούνται αυτονόητα. Δεν μπορώ όμως να μην μιλήσω για τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας και ο αντίκτυπος αυτών πλήττει όλους εμάς που ασχολούμαστε με την παραγωγή, το εμπόριο και τις υπηρεσίες.
Στόχος μας ένα νέο Επιμελητήριο, που θα δίνει την δυνατότητα στον καθένα να έχει εύκολη και συνεχή πρόσβαση σε πηγές πληροφοριών, για να εκσυγχρονίσει την επιχείρησή του ή να απευθυνθεί σε νέες αγορές.

Σας καλώ όλους στις 11 και 12 Δεκεμβρίου να στηρίξετε τον συνδυασμό "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό για όλους" , ψηφίζοντας αυτούς που θεωρείτε ικανούς να προωθήσουν τα συμφέροντα του τόπου μας, τα συμφέροντα όλων μας, χωρίς αντιπαλότητες αλλά με ενότητα και εμπιστοσύνη.

Με εκτίμηση,

Δημητριάδης Αχιλλέας
Βιοτέχνης

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 21:29