Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 20:48

Κώστας Κυριακίδης: Είναι η στιγμή για ένα ΕΒΕ ανοικτό στους Επαγγελματίες

kyriakidis«Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό για όλους: Ώρα για ένα νέο Μοντέλο διοίκησης και Δράσης»
Μέσα σ αυτό το νοσηρότατο κλίμα των τελευταίων ημερών και τη στιγμή που το μέλλον της χώρας διαγράφεται αβέβαιο κάτι κινείται..
Κόντρα στην παρακμή, την απαξίωση και την έλλειψη σοβαρότητας

και προσανατολισμού υπάρχει αντίλογος μα πάνω από όλα υπάρχει ήθος, ελπίδα και πάθος για δουλειά από ένα σημαντικό κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής μας που πίστεψε και πιστεύει, κυνήγησε και κυνηγά το δικό του όραμα.
Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό για όλους» εργάστηκε και εργάζεται σοβαρά μεθοδικά και κυρίως με όρεξη και προσήλωση στις ιδέες του για ριζική αλλαγή σε ολόκληρο το μοντέλο της μέχρι τώρα διοίκησης του ΕΒΕ.
Συνάντησε και συναντά τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά,
Συζήτησε και συζητά με τον επαγγελματία καθημερινά στο χώρο εργασίας του, καταγράφοντας τις ανάγκες του, τα παράπονα και τις προτάσεις του για μια νέα πορεία.
Πίστεψε και πιστεύει στην προσέγγιση «από τη βάση στην κορυφή» και γι αυτό έδωσε και δίνει το καθημερινό παρόν υιοθετώντας μια ανθρωποκεντρική διάσταση στην επικοινωνία με στόχο την αποκατάσταση της «τραυματισμένης» σχέσης του Επιμελητηρίου με τα μέλη του, αλλά και τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου, αντιπροσωπευτικού και ρεαλιστικού σχεδιασμού. Ενός σχεδιασμού που θα απαντά στην κρίση δίνοντας ελπίδα στον καθένα από μας αλλά κυρίως βοήθεια και αλληλεγγύη σε αυτούς που πλήττονται περισσότερο.
Φίλες και Φίλοι,
Δεν είναι ώρα για κορόνες και άσκοπη φρασεολογία ιδίως όταν αυτή προέρχεται από δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές. Είναι η ώρα γι αυτό που όλοι μας στο συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό για όλους» αγαπάμε πιστεύουμε και πρεσβεύουμε. Είναι ώρα για δουλειά. Κανείς δεν έχει και δεν θα επιτρέψουμε να έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει ως «μεμονωμένη» μια ελπιδοφόρα, μαζική, νεανική, φρέσκια, αυθόρμητη και χωρίς εξαρτήσεις κίνηση επαγγελματιών της περιοχής μας με διαφορετική κουλτούρα, απόψεις και ιδεολογικές αναφορές, όπως αυτό ξεκάθαρα προκύπτει από τη στελέχωση του συνδυασμού.
Είναι κοινώς γνωστό και απόλυτα παραδεκτό ότι ο επαγγελματίας της περιοχής μας ζητά περισσότερα έργα και ουσία και όχι τα απολύτως απαραίτητα. Από κάθε συνάντηση και κάθε επαφή προέκυψε και προκύπτει η ανάγκη για κάτι νέο κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι και ο μοναδικός μας σκοπός στον κοινό και έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε.
Η γνώση είναι ελεύθερη για όποιον επιζητά να την κατακτήσει και δεν αποτελεί ούτε προνόμιο ούτε ιδιοκτησία κανενός.
Η εμπειρία αποκτάται μέσα από την δουλειά και την προσφορά και συνοδεύει όποιον παράγει έργο οδηγώντας τον στην καταξίωση και όχι όποιον θεωρεί πως δικαιωματικά την κατέχει ένεκα της μακροχρόνιας παραμονής σε πόστα και καρέκλες.
Σε κάθε ταξίδι σημασία έχει η διαδρομή και όχι ο προορισμός και μόνο αυτός. Η αρχή έγινε, το όνειρό μας πήρε σάρκα και οστά. Με τη σημερινή κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού ξεκινά ένας δυναμικός και όμορφος αγώνας. Η συνέχεια γράφεται με πρωταγωνιστή τον κάθε ένα από σας, με πρωταγωνιστές όλους μας.
Γι αυτό και προτείνουμε σε όλους τους Επιχειρηματίες-Επαγγελματίες μια συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση δράσης, που έχει τους εξής βασικούς στόχους:
• τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων του Επιχειρηματικού κόσμου
• την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον επαγγελματία
• τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα
Με βασικές μας αρχές το ήθος, το ζήλο και την ομαδικότητα και με εφόδια την τεκμηρίωση των θέσεων μας καλούμε όλα τα μέλη να αγκαλιάσουν αυτή τη πρωτόγνωρη και ελπιδοφόρα κίνηση που ακούει στο όνομα « Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό για όλους».
Με εκτίμηση
Κυριακίδης Κωνσταντίνος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 20:54