Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 01:58

Έκαναν παράνομο έρανο με γνήσια έντυπα στην Κοζάνη

Έκαναν παράνομο έρανο με γνήσια έντυπα στην ΚοζάνηΑυτή την φορά, το κόλπο που έστησαν Έλληνες και αλλοδαποί απατεώνες, οι οποίοι έκαναν έρανο-«μαϊμού» προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την ανθρωπιά των θυμάτων τους, ήταν καλά οργανωμένο. Οι δράστες ήταν εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα... πειστικά στοιχεία, εκτός από το πιο βασικό: την... άδεια εράνου!

Οι δράστες, ένας 31χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος αλλοδαπός, γύριζαν από σπίτι σε σπίτι στην Κοζάνη και πωλούσαν περιοδικά της υπαρκτής, με έδρα την Ιωνία Θεσσαλονίκης, Πανελλήνιας Ένωσης Απόρων Αναπήρων Ελλάδος «Η Ελπίδα»! Έκοβαν, μάλιστα, και αποδείξεις σε όσους συγκινούνταν και προσφέρονταν να δώσουν τον οβολό τους για την ενίσχυση των φτωχών αναξιοπαθούντων συνανθρώπων τους!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κοζάνης δεν ξεγελάστηκαν από την νομιμοφανή εμφάνιση των δραστών. Στον έλεγχο που τους έκαναν, αποκαλύφθηκε ότι ούτε την απαιτούμενη, από τον νόμο, άδεια είχαν, ούτε και κάποια σχέση με τον συγκεκριμένο σύλλογο!

Έτσι, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν δύο μπλοκ αποδείξεων με σφραγίδες της Πανελλήνιας Ένωσης, έξι έντυπα από αυτά που εκδίδει η Ένωση όπου ερευνάται πώς βρέθηκαν στα χέρια τους και 160,60 ευρώ που είχαν εισπράξει από τον παράνομο έρανο. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

του Μανώλη Βάια από το "Πρώτο Θέμα"

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 02:03