Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 13:12

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ Μ.Β.Α. ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ


απο την τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλωνΣτο μεγάλο αμφιθέατρο του Παραρτήματος Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration– M.B.A.) του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου- Παράρτημα Καστοριάς του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Ternopil της Ουκρανίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, καθώς η Διοίκηση του ΤΕΙ, η Επιστημονική Ομάδα του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου της Ουκρανίας, ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο του προγράμματος απονέμοντας τους πρώτους τριάντα τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών στους αποφοίτους, προσπάθεια που ξεκίνησε τον Φλεβάρη του 2009 με πολλές ελπίδες και αρκετές δυσκολίες που ξεπεράστηκαν επιτυχώς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων αρχικά σε επίπεδο σύμπραξης μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ 1809/1-9-2009, το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του Παραρτήματος Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας οργανώνει και λειτουργεί σε συνεργασία με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Ternopil Ουκρανίας Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration– M.B.A.) ξεπερνώντας το θέμα της αναγνώρισης του Τίτλου από το ΔΟΑΤΑΠ.

Τα πτυχία απένειμαν ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης, ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής κ. Νικόλαος Τσούνης, ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Καθηγητής κ. Ευάγγελος Σίσκος, ο Δ/ντής του Παραρτήματος Καθηγητής κ. Πρόδρομος Γιαννάς, η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου Παραρτήματος Καστοριάς Αναπληρ. Καθηγήτρια κ. Ασπασία Βλάχβεη. Το Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ εκπροσώπησαν ο Αντιπρύτανης Καθηγητής Νικόλα Σινκαρίκ, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Διιδρυματικού Μεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδών Καθηγητής κ. Γιεβγέν Σαβέλιεφ, ενώ ιδιαίτερη τιμή για τα δύο Ιδρύματα ,ήταν η παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Ουκρανίας στη Βόρειο Ελλάδα κ. Ιγκόρ Σιμπίκα. Επίσης πτυχία απένειμαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοσματόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Καστοριάς κ. Παύλος Κενανίδης και Χρήστος Παρχαρίδης.

Χαιρετισμούς και ευχές απέστειλαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν παρέστησαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 13:25