Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 16:46

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CITIES NET ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ CITIES NET ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Στη συνάντηση εργασίας της διαδημοτικής εταιρίας Cities Net,της οποίας ο Δήμος Κοζάνης είναι μέλος, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 στα Τρίκαλα συμμετείχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων παραβρεθήκαν οι νέοι Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων Βέροιας, Βόλου, Γρεβενών,..

Ιωαννιτών, Καρδίτσας, Τρικκαίων, Κατερίνης, Κοζάνης, Λαμιέων, Λαρισσαίων και Ν. Μαγνησίας Ιωνίας, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους Δήμους-μέλη της Cities Net και συζήτησαν το μέλλον της Διαδημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α.

 

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Κοζάνης επεσήμανε τα ανταποδοτικά οφέλη της συμμετοχής στην εταιρία επισημαίνοντας πως «το βασικότερο όφελος της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης αλλά και όλων των υπόλοιπων Δήμων στην Διαδημοτική Εταιρία, είναι ο ισχυρότερος λόγος που εκφράζεται μέσω της Cities Net. Η εταιρία που συναποτελείται από 11 Δήμους που αντιπροσωπεύουν 2 εκατομμύρια περίπου πληθυσμό της χώρας, εκφράζει δυναμικότερο λόγο από ότι σε μεμονωμένο πλαίσιο».

Η εταιρία αυτή την προγραμματική περίοδο επικεντρώνεται σε προγράμματα ψηφιακής σύγκλισης και οπτικής ίνας στους Δήμους-μέλη. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εταιρία της οποίας ο Δήμος Κοζάνης αποτελεί μέλος, είναι μία ανώνυμη εταιρεία, ισότιμοι μέτοχοι της οποίας είναι οι 11 Δήμοι. Η εταιρεία επενδύει στην κοινωνία, βασιζόμενη στις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική και τα πληροφοριακά συστήματα, την τηλεδιασκέδαση και γενικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται απόσταση.

Όραμα της ψηφιακής κοινότητας CitiesNet είναι η διασφάλιση της άμεσης και αποτελεσματικής διασύνδεσης τηλεπικοινωνίας πολιτών και εταιρειών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 17:03