Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 11:56

οφείλει να ζητήσει συγνώμη από το Πρωτοχώρι ο κύριος Σβώλης

altΤου Καμπουρίδη Νίκου*
Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο θεσμικό όργανο της αιρετής Περιφέρειας. Σε μία μείζονος σημασίας διαδικασία, με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα, όπως είναι η ορκωμοσία του αιρετού περιφερειακού συμβουλίου, αναδείχθηκαν με σαφήνεια και καθαρότητα οι αντιλήψεις, οι πεποιθήσεις και η νοοτροπία κάποιων ανθρώπων που παραμένουν εσαεί πολιτικά απολιθώματα άλλων εποχών.

Μεταξύ των άλλων, με έκπληξη διαπιστώσαμε όλοι όσοι παρακολουθήσαμε την διαδικασία της ορκωμοσίας, τον αιρετό περιφερειακό σύμβουλο της συμπολίτευσης κύριο Σβώλη, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τονπεριφερειακό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης και συντοπίτη μας κύριο Αδαμίδη, να εκστομίζει τις φράσεις : «…κάτσε κάτω ρε τώρα…άντε από κει πέρα, μας ήρθες από το Πρωτοχώρι εδώ πέρα…». Αδιάψευστος μάρτυρας των απίστευτων επιχειρημάτων του κυρίου Σβώλη κατά την λεκτική διαμάχη του με τον κύριο Αδαμίδη, αποτελούν τα μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, στον ιστοχώροYoutube(http://www.youtube.com/watch?v=qT5wU0uVeSA&feature=related), σε ηλεκτρονικές εφημερίδες των τοπικών ΜΜΕ, καθώς και σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook (http://www.facebook.com/portorazetsa).
Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένες αναφορές συνιστούν δημόσιο λόγο, άκρως προσβλητικό και απαξιωτικό για ολόκληρη την κοινωνία του Πρωτοχωρίου, πολύ δε περισσότερο για τους εκπροσώπους της, οφείλει ο κύριος Σβώλης να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους Πρωτοχωρίτες, ανακαλώντας τον περιφρονητικό τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε για τους δημότες ενός οικισμού με ιστορία, παράδοση και πολιτιστική κουλτούρα που δεν συνάδουν προς τα χαρακτηριστικά τέτοιας αντιμετώπισης.

Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου
της Τοπικής Κοινότητας Πρωτοχωρίου
του Δήμου Κοζάνης*
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 12:03