Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 14:44

Ο Γ. ΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

altΜε συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα θέσουν το Νομό Φλώριναw στο επίκεντρο της αυριανής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώθηκε η περιοδεία και η κεντρική ομιλία του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», στην πόλη της Φλώρινας, το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή.

Το σχεδιασμό για την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Νίκη – Κοζάνη – Λάρισα, την κατασκευή της εθνικής οδού Φλώρινας – Ανταρτικού – Πρεσπών και την ανάδειξη του ενεργειακού άξονα Κοζάνης – Φλώρινας ως «ενεργειακού κέντρου της χώρας», μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων του Συνδυασμού, παρουσίασε ο Γιώργος Δακής στην κατάμεστη αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία.

Σύσσωμος ο Συνδυασμός της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλιάδη και τους 14 συμβούλους, μαζί με τους κατοίκους της Φλώρινας, έστειλαν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, για αλλαγή σελίδας, με ελπίδα και προοπτική για το Νομό Φλώρινας, στη νέα Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Εκτός από παρεμβάσεις σε οδικούς άξονες, ο κ. Δακής στάθηκε σε αναγκαίες υποδομές για την ουσιαστική στήριξη του πρωτογενούς – και όχι μόνο – τομέα. Πρόθεση του κ. Δακή, ως επόμενης περιφερειακής αρχής, είναι η προώθηση των διαδικασιών ωρίμανσης του φράγματος Περικοπής, η ωρίμανση και altυλοποίηση του αρδευτικού στις περιοχές των Πρεσπών, του Αμυνταίου και της Χειμαδίτιδας. Το Φράγμα Παρορίου πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα ενώ το αρδευτικό στην Τριανταφυλλιά, χρήζει άμεσης προτεραιότητας. Είναι δράσεις και επενδύσεις, οι οποίες συνδυασμένες με τους νέους οδικούς άξονες, θα συμβάλουν στην «ισόρροπη ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, τόσο των γεωργοκτηνοτρόφων και των μεταποιητών, όσο και των επαγγελματιών παροχής υπηρεσιών και του αγροτουρισμού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δακής.

Αφού ευχαρίστησε από καρδιάς για άλλη μία φορά τους πολίτες του Νομού Φλώρινας για τον ενθουσιασμό και τη στήριξή τους στο Συνδυασμό, τόνισε ότι με τις προσπάθειες τόσο των άξιων περιφερειακών συμβούλων όσο και των κατοίκων, ο Νομός Φλώρινας θα βρεθεί στη θέση που του αξίζει και στο επίκεντρο της νέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Από το πρωί της Τετάρτης ο κ. Δακής έκανε περιοδεία στο Νομό Φλώρινας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε το Δήμο Κάτω Κλεινών και χωριά κοντά στα σύνορα με την πΓΔΜ, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 14:49