Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 12:06

Η πρώτη παρουσίαση του video clip με νοηματική γλώσσα του Ηλία Μπουρνιώτη(video)

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του νέου video clip του Ηλία Μπουρνιώτη "Πότε λοιπόν θα αλλάξουμε" το βράδυ της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2014.

Στο video clip συμμετέχουν μικρά παιδιά τραγουδώντας και αποδίδοντας το ρεφραίν στη νοηματική γλώσσα. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ζεστή και συγκινητική. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας του Συλλόγου ΑμεA Π.Ε. Κοζάνης και συμπαρουσιαστής της εκπομπής "Έλα στη θέση μου" που στήριξαν από την αρχή αυτή την προσπάθεια, Μάριος Συμεωνίδης. Ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κοινωνικό αποκλεισμό και τη γενικότερη κατάσταση της εποχής μας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά "Ένας τόπος γίνεται καλύτερος, όταν καλυτερεύουν οι άνθρωποι του". Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου ΑμεA Π.Ε. Κοζάνης Mιχάλη Μίγγου, που όπως ανέφερε σχετικά, η τέχνη και ο πολιτισμός είναι δικαίωμα όλων. Ο Ηλίας Μπουρνιώτης μίλησε για το πως έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι και για τις προσωπικές του εμπειρίες. Τέλος ο σκηνοθέτης του video clip Τρύφωνας Ζήσης μίλησε για το δημιουργικό κομμάτι, την οπτικοποίηση του τραγουδιού, την εμπειρία του από τη σκηνοθεσία της εκπομπής "Έλα στη θέση μου" όταν πρωτοξεκίνησε να μεταδίδεται και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο θέμα της παράλληλης στήριξης στα σχολεία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 12:15

Πολυμέσα