Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 14:44

Διαθεσιμότητα, επιτροπεία και αδυναμίες

askounis"Το υπουργείο μπορεί να προχωρήσει στη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων ακόμα και αν οι Δήμαρχοι δεν στείλουν τις λίστες". Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης από την Κοζάνη παραδεχόμενος την δυσχερή θέση στην οποία έχουν έρθει οι ΟΤΑ. Το αυτοδιοίκητο καταργείται, η επιτροπεία είναι προ των πυλών και οι αιρετοί μοιάζουν αδύναμοι να αντιπαρατεθούν στην κεντρική εξουσία και τις επιταγές τους.

Η προσπάθεια δήλωσε ότι θα συνεχιστεί συντονισμένη αλλά και με προτάσεις που θα κατατεθούν στο συνέδριο της 3ης Δεκέμβρη όπου θα βγουν και οι τελικές αποφάσεις. Αυτή τη σdimos_kozanhτιγμή γίνεται αγώνας δρόμου για την ενημέρωση και την κινητοποίηση όλων των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την Ελλάδα.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι επέδωσαν ψήφισμα που λέει για την κατάργηση του μέτρου της διαθεσιμότητας αλλά και την παραίτηση των αιρετών των ΟΤΑ.

"Η παραίτηση των αιρετών θα αποτελέσει κορυφαία πολιτική πράξη" δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕΔΕ Αποστόλης Κοιμήσης που θα ταράξει τα νερά αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα και οι κοινοί αγώνες.

Πριν από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ οι υπάλληλοι του Δήμου Κοζάνης πραγματοποίησαν πορεία από την κεντρική πλατεία ως το Κοβεντάρειο κρατώντας μαύρες σημαίες και πανό κατά του νόμου για τη διαθεσιμότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 14:49