Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 14:25

Μπαράζ συλλήψεων στην Δυτ. Μακεδονία

elas32Σύλληψη δύο επικίνδυνων αλλοδαπών στη Φλώρινα, που αναζητούνταν για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή

Κατασχέθηκε ένα KALASHNIKOV με δύο γεμιστήρες και 58 φυσίγγια

Χθες τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα δύο...

αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας 22 και 18 χρονών, που αναζητούνταν για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή, πράξεις που έλαβαν χώρα στο Κλειδί Ημαθίας την 18-08-2012.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας τους δύο αλλοδαπούς, διότι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατά τον έλεγχο ο 22χρονος δήλωσε παραποιημένα στοιχεία ταυτότητας και από την έρευνα προέκυψαν τα πραγματικά του στοιχεία, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες αναζητούνταν από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος Ημαθίας, καθόσον αυτοί φέρονται πως την 18.08.2012, το απόγευμα στο Κλειδί Ημαθίας, περιεργάζονταν οικίες μέσα στο χωριό περιφερόμενοι με δίκυκλο μοτοποδήλατο και ύστερα από παρατήρηση ιδιώτη, άρχισαν να πυροβολούν με όπλο τύπου Kalashnikov, καταρχήν άσκοπα στον αέρα και στη συνέχεια στην πρόσοψη της οικίας του χαμηλά. Οι αλλοδαποί αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με το δίκυκλο και αφού έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς, εγκατέλειψαν το δίκυκλο (δίπλα στο οποίο βρέθηκαν 38 φυσίγγια και μια κουκούλα full face ) στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και διέφυγαν πεζή.

Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, που τους υπέδειξαν οι συλληφθέντες, όπου ο 22χρονος είχε επιμελώς κρυμμένα σε καλαμιώνα ένα όπλο τύπου Kalashnikov, μαζί με δύο γεμιστήρες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 58 φυσίγγια.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

ένα όπλο τύπου Kalashnikov,
δύο γεμιστήρες,
58 φυσίγγια και
δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

21082012paignia_sΣύλληψη δύο ημεδαπών για «φρουτάκια» στο Άργος Ορεστικό.

Επίσης χθες συνελήφθησαν, τις βραδινές ώρες στο 'Αργος Ορεστικό Καστοριάς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, δύο άντρες 53 και 65 χρονών, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής, η οποία και αναζητείται, διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε τοποθετήσει εντός του καταστήματος και είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, στον οποίο έπαιζε ο 65χρονος απαγορευμένα τυχερά παίγνια (φρουτάκια).

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ένας Η/Υ (οθόνη, πληκτρολόγιο ποντίκι και ρούτερ),
ένα επιτραπέζιο ηλεκτρονικό μηχάνημα με κερματοδέκτη και
τρία τηλεχειριστήρια, το χρηματικό ποσό των 475,00 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 30χρονου για καλλιέργεια κάνναβης στην Καστοριά

Επιπρόσθετα χθες τις μεσημβρινές ώρες στην Καστοριά συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς, 30χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.

21082012dendrillia_sΣυγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν στο μπαλκόνι, 4 γλάστρες που περιείχαν συνολικά 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 30 έως 100 εκατοστών περίπου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, για παράνομη απασχόληση

Στην Κοζάνη τώρα χθες τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν στην αγροτική περιοχή Μπούρινο, στο Χρώμιο Κοζάνης, έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, 34 ετών και έναν ημεδαπό 46 ετών, για παράνομη απασχόληση.

Συγκεκριμένα, o 46χρονος απασχολούσε παράνομα τον 34χρονο αλλοδαπό ως βοσκό, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού και τεσσάρων αλλοδαπών, για παράνομη απασχόληση

Και τέλος χθες τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης, συνέλαβαν στη Νεάπολη Κοζάνης, τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (έναν 52χρονο, έναν 22χρονο, έναν 34χρονο και μία 45χρονη) και έναν άντρα 57 ετών, για παράνομη απασχόληση.

Συγκεκριμένα, o 57χρονος ημεδαπός απασχολούσε παράνομα τους αλλοδαπούς σε αγροτικές εργασίες (συγκομιδή καπνού), χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 14:29