Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 13:38

Ευχαριστήριο μήνυμα του Πάρι Κουκουλόπουλου

koykoylopoylosΘα ήθελα μέσα απ΄ την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης που με την ψήφο τους κράτησαν όρθια τη Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ. Καθ΄ όλη τη διάρκεια και αυτής της δεύτερης, συνεχόμενης, προεκλογικής περιόδου, κατέθεσα πολιτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας, δεσμευόμενος πως...

θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις τον καθημερινό μου αγώνα για να βγει η περιοχή μας το συντομότερο δυνατόν από την ύφεση και να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης.

Αυτές οι προτάσεις θα είναι ο οδηγός μου και στη νέα μου θητεία στο ελληνικό κοινοβούλιο καθώς σήμερα η πατρίδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε σαφείς και ξεκάθαρους στόχους που να υπηρετούν το συμφέρον των πολλών.

Αυτή εξάλλου είναι και η βασική δέσμευση της Δημοκρατικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε όλοι μαζί, λειτουργώντας ως δύναμη ευθύνης, προκειμένου η χώρα μας να βγει όσο πιο γρήγορα γίνεται απ΄ τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 13:40