Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 14:03

Μεγάλη επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Η αγορά εργασίας στις επιχειρήσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης»

5Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή σπουδαστών ολοκληρώθηκε η ημερίδα: "Η αγορά εργασίας στις επιχειρήσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης" που συνδιοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης, η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Παράρτημα Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Μπίσμπας Αντώνιος, Καθηγητής – Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης, ο κ. Σίσκος Ευάγγελος, Καθηγητής – Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων, ο κ. Λάππας Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής - Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας , ο κ. Μιχάλας Άγγελος, , Αναπληρωτής Καθηγητής - Προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Κύριοι ομιλητές της ημερίδας ήταν :

• κ. Τόσιος Πέτρος, Διευθυντής πωλήσεων VAENI
• κ. Κυριάκος Μαλλίνης, Πρόεδρος ΣΕΠΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος)
• κ. Θανάσης Στουρνάρας, Δ/ντης Υπηρεσιών cosmoONE
• κ. Γεώργιος Γιώνας, Yonasdesign

Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση, κατά την οποία οι σπουδαστές έδειξαν ενδιαφέρον υποβάλλοντας ερωτήσεις στους ομιλητές.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 14:09