Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 17:22

Και ο βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας "φωτογραφίζεται" στις τρύπες του ΦΑ στην Καστορια

Αλλος ένας πολιτικός της ΝΔ φωτογραφίζεται στο έργο κατασκευής του ΦΑ στην Καστοριά.

Μετα την Μαρία Αντωνίου απο το γραφείο του Πρωθυπουργού που "έστησε" στην κυριολεξία την έναρξη εργασιών του έργου πλησίον του Νοσοκομείου, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ μόνη και κυρίαρχη, ο βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας που δεν παρέστη στο φωτογραφικό εσταντανέ της Αντωνίου για τους γνωστούς λόγους που ολη η ΝΔ γνωρίζει, λίγες ημέρες μετα πήγε μόνος του στο Αργος Ορεστικο και φωτογραφήθηκε με τους εργαζόμενους του εργολάβου στις εργασίες που έχουν ξεκινήσει.

Εκει στην ΝΔ Τζηκαλάγιας και Αντωνίου δεν έχουν άλλη ποιό δημιουργική ασχολία να κάνουν; (vetonews)

Το δελτίο τύπο του βουλευτή Ζηση Τζηκαλαγια

.Η προηγούμενη κυβέρνηση και η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή ΔΕΝ ήθελαν να έρθει το φυσικό αέριο στην Καστοριά και την Δυτική Μακεδονία.Είναι τόσο μεγάλοι οι μυωπικοί τους φακοί(εμπάθεια και εμμονές),που ενώ το έργο εκτελείται ΔΕΝ το βλέπουν.Τους το φωνάζω λοιπόν:Σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου επισκέφθηκα το εργοτάξιο στο Μανιάκι.Συζήτησα και ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο της κατασκευαστικής Άβαξ κ.Χάρη Δεστέφανο πολιτικό μηχανικό.Μαζί με τον υπεργολάβο του έργου κ.Σπύρο Μπίζιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 17:59