Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:51

Δέσμευση Τραντόπουλου για αποκατάσταση ζημιών από την κατολίσθηση στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος

στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρου Καμπούρη, του Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τα  σχέδια  δράσης και τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα επόμενα χρόνια. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί  και αφορούν στην αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές, εστιάζοντας στα κατολισθητικά  φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στη λίμνη Βεγορίτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων και  της αποκατάστασης των ζημιών, καθώς με επιτόπια παρουσία του τις επόμενες δυο ημέρες, πρόκειται να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος, προκειμένου να σχεδιάσει την παρέμβασή του και τη χρηματοδότηση του ώστε να προχωρήσει η αποκατάσταση και να είναι ασφαλής η διέλευση των πολιτών από το συγκεκριμένο σημείο. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:54